Land Rover Range Rover Velar Betrouwbaarheid

LR is voornamelijk een vierwielaangedreven, off-road geschikt merk van Britse auto’s geproduceerd door de multinationale autofabrikant Jaguar Land Rover (JLR), dat in 2008 onderdeel werd van Tata Motors. De Range Rover Velar heeft een prachtig uitgebalanceerd design met geoptimaliseerde proporties. Zijn trotse Range Rover-lijn is onmiddellijk herkenbaar en toont een formele, krachtige voorkant met een vloeiende, doorlopende taillelijn en een strakke, elegant taps toelopende achterkant.

Overzicht

Land Rover’s 2022 Range Rover Velar is een compacte SUV die de luxe van een luxewagen combineert met de stijl van een compacte SUV. De Velar heeft standaard een breedbeeld infotainmentsysteem en het interieur is afgestemd op de avant-gardistische styling van het exterieur. Er is een 247 pk sterke 2,0-liter viercilinder turbomotor, die zich goed gedraagt maar moeite heeft om het aanzienlijke gewicht van de Velar te verplaatsen. Na een test van 40.000 mijl op lange termijn, stelden we vast dat de viercilinder Velar in 7,4 seconden naar 160 mph reed.

Betrouwbaarheid

De 2022 Land Rover Range Rover Velar is een geweldige terreinauto met een uitstekend interieur, maar de rijeigenschappen zijn niet zo luxueus als je zou verwachten. Er zijn onvoldoende gegevens over veiligheid en betrouwbaarheid om de Velar een algemene score of klassering te geven.

Veiligheid

Volgens ANCAP is de Land Rover Range Rover 2016 een van de betrouwbaardere auto’s op de markt. De Range Rover 2016 presteerde goed in alle crashtests, behalve in de frontale offset crashtest, en behaalde de hoogst mogelijke score van vijf sterren. Maar er zijn onvoldoende gegevens over de veiligheid van de Velar.

  Land Rover LR4 betrouwbaarheid

Doorverkoopwaarde

De restwaarde van elk voertuig is afhankelijk van zowel de tijd als de staat van het voertuig. Een Land Rover Range Rover Velar is na 5 jaar 57% afgeschreven en heeft een 5-jaars restwaarde van 33.756 dollar. Range Rovers, nieuw of gebruikt, kosten veel geld.

Onderhoud en reparatie

De kosten voor onderhoud en reparatie van een Land Rover Range Rover Velar gedurende de eerste tien jaar van eigendom zullen ongeveer $16.755 bedragen. Een luxe SUV met dit prijskaartje zou $1.295 duurder zijn dan het industriegemiddelde.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Land Rover Range Rover Velar?

De Land Rover Range Rover Velar is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Vierwielaandrijving

Wat is het vermogen van een Land Rover Range Rover Velar en heeft deze een turbo?

De Land Rover Range Rover Velar heeft 395 pk en 405 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 met een cilinderinhoud van 3.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Land Rover Range Rover Velar?

70.7 Cubic Feet ( 2,002 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Land Rover Range Rover Velar?

9,9 inch (25,15 cm)

Welk type wielen heeft hij?

Land Rover Range Rover Velar heeft 21 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 21 X 8,5 inch Aluminium Achterwielen.

  Land Rover Range Rover Evoque betrouwbaarheid

Heeft de Range Rover Velar veel problemen?

Betrouwbaarheidsonderzoek – Van de 11 luxe SUV’s staat de Velar op de zevende plaats. Hoewel 36% van de Velars een defect vertoonde, hadden de meest voorkomende problemen betrekking op de elektronica buiten de motor of de carrosserie. Andere probleemgebieden waren onder meer de airconditioning, de remmen en de infotainmentsystemen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts