Nissan NV200 Betrouwbaarheid

De Japanse fabrikant Nissan wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare autofabrikanten ter wereld. De NV-serie omvat bestelwagens van Nissan en de NV200 is een lichte bedrijfswagen. Deze bestelwagens kunnen worden gebruikt voor commerciële of huishoudelijke doeleinden en ze kunnen geruime tijd meegaan.

Overzicht

De NV200 is er al een hele tijd en het is een van de meest bekende bestelwagens in de New York City. Nissan heeft in 2014 ook een volledig elektrische variant van het voertuig aangekondigd, die met een actieradius van 110 mijl best goed is. Het is echter zeer beperkt in de VS.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto zijn de belangrijkste factoren voordat je een auto koopt. Net als veel andere Japanse merken, is Nissan ook een van de meest betrouwbare merken. Het staat op de 9e plaats van 32 automerken over de hele wereld, wat behoorlijk significant is. De NV’s hebben een goede betrouwbaarheidsbeoordeling door RepairPal van 3,5 sterren van de 5,0.

Veiligheid

Veiligheid is nog een andere factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Nissan maakt vrij veilige auto’s met een adequaat aantal veiligheidsvoorzieningen. De NV’s zijn echter nooit op botsingen getest in de VS, maar ze hebben een aantal nuttige veiligheidsvoorzieningen zoals airbags, stabiliteitscontrole, antiblokkeerremmen, enz.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage helpt ons ook om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een wagen te kennen. Nissans houden hun waarde meestal vrij goed vast omwille van hun geweldige kwaliteit motoren en onderdelen. De gemiddelde afschrijving van een Nissan auto is 42% na 5 jaar. Het afschrijvingspercentage van NV’s ligt echter rond de 50% na 5 jaar.

  Mercedes AMG GL63 Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten is het gebied waar de meeste auto’s hun klanten verliezen. Japanse autofabrikanten zoals Nissan of Toyota staan echter bekend om hun lage onderhouds- en reparatiekosten. De gemiddelde onderhouds- en reparatiekosten van de NV’s bedragen ongeveer 800 dollar per jaar.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Nissan NV200?

De Nissan NV200 is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Voorwielaandrijving

Wat zijn de pk’s in een Nissan NV200 en heeft deze een turbo?

De Nissan NV200 heeft 131 pk en 139 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Welk type wielen heeft hij?

Nissan NV200 heeft 15 X 5,5 inch stalen voorwielen en 15 X 5,5 inch stalen achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts