Mercedes AMG GL63 Betrouwbaarheid

De Duitse autofabrikant Mercedes is een van de meest premium-level auto’s met extreem stijlvol ogende carrosserieën. De GL-Klasse van Mercedes werd vervangen door de GLS-Klasse die luxueuze SUV’s produceert en de AMG-modellen zijn high-performance modellen met nog snellere motoren.

Overzicht

De GL63 is een executive SUV die in elke situatie inzetbaar is dankzij zijn AWD-systeem en krachtige motor. De SUV wordt aangedreven door een 5,5 L V8 twin-turbo motor die een gigantisch aantal van 550 pk kan produceren en in slechts 4,9 seconden van 0 naar 60 mph kan versnellen.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een belangrijke factor voor elke koper om een auto te kopen, omdat het mensen helpt de kwaliteit en de kenmerken van de auto te bepalen. Mercedes auto’s zijn behoorlijk betrouwbaar geweest, maar ze staan bekend om hun hoge onderhoudskosten. De GL63 heeft een gemiddelde betrouwbaarheidsscore van 4 op 5 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen zijn altijd een pluspunt geweest voor Duitse auto’s omdat ze vrij veilige auto’s hebben gemaakt met een aanzienlijk aantal veiligheidsvoorzieningen. Mercedes auto’s presteren zeer goed in crashtests. De AMG GL63 heeft een goede beoordeling over zijn veiligheid en het heeft vele veiligheidsvoorzieningen zoals lane assist, noodremsysteem, voetgangersdetectie, enz.

Afschrijvingspercentage

De restwaarde is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een voertuig. Mercedes-voertuigen verouderen doorgaans vrij goed, waardoor ze hun waarde behouden. De normale Mercedessen worden na 5 jaar ongeveer 45% minder waard, de AMG GL63 wordt na 5 jaar ongeveer 50% minder waard, wat vrij goed is.

  BMW 4-serie Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een wagen te beoordelen. Mercedes auto’s zijn meestal vrij complex en ze kosten veel voor hun onderhoud. De AMG GL63 heeft hoge onderhouds- en reparatiekosten van rond de $1.000 per jaar, wat behoorlijk hoger is dan veel van zijn rivalen.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-AMG GL63?

De Mercedes-Benz GL63 AMG is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: All Wheel

Hoeveel pk heeft een Mercedes-AMG GL63 en heeft hij een turbo?

De Mercedes-AMG GL63 heeft 550 pk en 560 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 5,5 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-AMG GL63?

84.1 Cubic Feet ( 2.381 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mercedes-Benz GL63 AMG?

21,59 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-AMG GL63 heeft 21 X 10 inch Aluminium Voorwielen en 21 X 10 inch Aluminium Achterwielen.

Welk percentage van de Mercedessen zijn AMG?

Mercedes zal doorgaan met het produceren van AMG’s. AMG-auto’s zijn nu goed voor ongeveer 10% van alle Mercedes-verkopen na een recordbrekend verkoopjaar 2017. Een op de tien nieuwe Mercedes-Benz modellen zal AMG zijn, dat klopt.

Wat is een Mercedes G Wagon?

De Mercedes-Benz G-Klasse is ook bekend als Gelandewagen of “terreinvoertuig” en is een vierwielaangedreven auto die wordt geproduceerd door Magna Steyr (voorheen Steyr-Daimler-Puch), Oostenrijk, en verkocht door Mercedes-Benz. G-Wagon’s boxy styling wordt gekenmerkt door zijn body-on-frame constructie.

  Meest voorkomende Mercedes-Benz

Waarom is de G-Wagon zo populair?

Het korte antwoord is dat ze er al sinds het begin zijn, ook al was het een onveilige auto om op de weg te rijden. Mensen hadden ze gewoon nodig. Door hun populariteit zijn ze een statussymbool.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts