Mercedes AMG A35 Betrouwbaarheid

Mercedes is een van de grootste en meest betrouwbare autofabrikanten ter wereld. De betrouwbaarheid van Mercedes is ongeëvenaard en ook de A35 is daarop geen uitzondering. De A35 is een hatchback variant van de A-serie met 5-deurs en een goed carrosserie ontwerp.

Overzicht

De A35 is een van de hatchbacks die Mercedes maakt, maar hij wordt niet verkocht in de VS. De auto heeft een 2.0 L die maximaal 302 pk genereert. De auto kan zeer snel gaan van 0 tot 60 mph in slechts 4,7 seconden. Hij heeft een geweldig interieur en vele andere kenmerken.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een van de belangrijkste factoren voor het kopen van een auto, omdat mensen niet willen hun geld te investeren in een auto die al hun geld zou aftappen achteraf. Mercedes wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare auto’s. De A35 is een betrouwbare auto net als elke andere Mercedes met zijn betrouwbaarheid rating van 8,5 op 10.

Veiligheid

Veiligheidsopties zijn altijd vrij ruim bij Duitse auto’s en ze worden ook regelmatig crash-tested door vele organisaties. De A35 is met veel succes aan crashtests onderworpen. De auto heeft veiligheidsvoorzieningen als botswaarschuwing, automatische noodremmen, airbags, lane-departure warning, etc.

Afschrijvingspercentage

Een Duitse auto kopen is altijd een goede investering voor de toekomst omdat ze niet snel hun waarde verliezen. Mercedes auto’s hebben meestal een waardevermindering van ongeveer 45% na 5 jaar. De A35 heeft een gemiddelde afschrijving van 22% na 3 jaar en dat is geweldig.

  Wat is de snelste Mercedes Benz?

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn een van de grootste zorgen onder autobezitters. Mercedes auto’s zijn altijd vrij solide en ze kosten gemiddeld in vergelijking met andere Duitse inzendingen. De AMG A35 kost ongeveer 1.000 dollar per jaar voor al zijn onderhoud en andere reparaties, afhankelijk van het type reparatie.

FAQ

Is de Mercedes-AMG A35 een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-AMG A35 is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Mercedes-AMG A35?

De Mercedes-AMG A35 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Subcompacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Mercedes-AMG A35 en heeft hij een turbo?

De Mercedes-AMG A35 heeft 302 pk en 295 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-AMG A35?

14.8 Cubic Feet ( 0,419 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-AMG A35 heeft 18 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Is de A35 AMG een echte AMG?

Ja, de A35 AMG is een officieel model van Mercedes-AMG. Het had beter gekund, want het draagt een AMG-badge. De AMG A35 vervangt de 188 pk sterke turbo I-4-motor in de basis A-Klasse door een door AMG verbeterde versie van de motor die 302 pk en 295 lb-ft levert. Deze variant is ook verkrijgbaar in de AMG-versies GLA en CLA35.

  McLaren 600LT Betrouwbaarheid

Is de A35 Twin Turbo?

Ja, de Mercedes-AMG 35 is een auto met dubbele turbo. Hij gebruikt twee turbo’s in plaats van één. De viercilinder 2,0-liter benzinemotor is een variant van de motor in de A-Klasse. Hij maakt echter gebruik van een turbocompressor met dubbele scroll om een onmiddellijke reactie op het gaspedaal te geven.

Is de Mercedes A35 goed?

Een hot hatch zou niets zijn als het alleen om rechtuit rijden ging. Maar de A35 blinkt uit op bochtige wegen. Hoewel hij meer praktisch, voorspelbaar en betrouwbaar is dan speels en leuk, is de A35 uiterst makkelijk te besturen.

Heeft de A35 adaptieve cruise control?

Nee, Adaptive Cruise Control is niet leverbaar in de A35. De A35 sedan is met iets meer dan 80.000 dollar iets duurder dan de A35 coupé. De standaarduitrusting van de A35 sedan is niet perfect. Het ontbreekt aan functies zoals adaptieve cruise, head up display, en een merk geluidssysteem.

Wat is het verschil tussen de A35 en de A45?

De A45 S levert meer pk’s (416 pk in plaats van 302 pk) dan de A35. De A45 S heeft ook grotere remmen en bredere banden, waardoor hij de A35 op het circuit gemakkelijk kan overtreffen.

Wat is Mercedes AMG RIDE CONTROL?

Met AMG RIDE CONTROL kunnen AMG-rijders kiezen uit drie niveaus van adaptief sportonderstel. RIDE CONTROL regelt de demping en stijfheid van de ophanging, terwijl DYNAMIC SELECT de schakeltijd, de gasrespons en de uitlaatgasstroom regelt.

  Chevrolet Cruze betrouwbaarheid

Welke motor zit er in de A35 AMG?

Er is een 2,0-liter viercilinder A35 AMG. De turbogeblazen 2,0-liter viercilinder van de A35 levert 302 pk en 295 Nm koppel. Tot de standaarduitrusting behoren vierwielaandrijving en een zeventraps automaat met dubbele koppeling en launch control, waarmee zelfs vanuit stilstand maximaal kan worden geaccelereerd.

Heeft de A35 verwarmde stoelen?

Ja, de A35 heeft verwarmde voorzetels. De A35 biedt een ruimer interieur dan de standaard A-Klasse, met verwarmbare en elektrisch verstelbare sportzetels en een AMG-specifieke stuurkolom.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts