Mercedes AMG GLS-klasse Betrouwbaarheid

Mercedes is een van de Duitse reuzen en ze zijn over de hele wereld beroemd om hun luxe auto’s. De GLS-Klasse omvat de full-size luxe SUV’s die gelijkwaardig zijn aan de S-Klasse van Mercedes. Deze SUV’s zijn volledig premium om in te zitten en zitten vol met functies.

Overzicht

Mercedes GLS-Klasse bestaat sinds 2006 en is momenteel in zijn derde generatie. Tot de AMG-modellen behoort de AMG GLS63, die beschikt over een 4,0-liter motor met 603 pk. De SUV kan van 0 naar 6o mph in slechts 4,2 seconden en hij wordt geleverd met een standaard 9-traps automatische transmissie met een AMG Speedshift-systeem en een AWD-systeem.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een kritische component voor de aankoop van een voertuig door elke koper, omdat het individuen helpt bij de beslissing of ze een bepaalde auto kopen of niet. Mercedes voertuigen zijn zeer betrouwbaar, maar ze staan bekend om hun hoge onderhoudskosten. De GLS-Klasse heeft een vrij goede betrouwbaarheidsscore van J.D Power van 71 op 100.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen zijn altijd een pluspunt geweest voor Duitse auto’s omdat ze vrij veilige auto’s maken met een aanzienlijk aantal veiligheidsvoorzieningen. Auto’s van Mercedes presteren zeer goed in crashtests. De AMG GLS-Klasse is nog niet getest door de NHTSA of IIHS. De auto heeft echter wel veel veiligheidsvoorzieningen zoals botswaarschuwing, dodehoekbewaking, airbags, etc.

Afschrijvingspercentage

De restwaarde is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een voertuig. Voertuigen van Mercedes verouderen doorgaans vrij goed, waardoor ze hun waarde behouden. De normale Mercedes voertuigen devalueren ongeveer 45% na 5 jaar, en de GLS-Klasse devalueert ongeveer 59% na 5 jaar, wat vrij hoog is in vergelijking met andere Mercedes modellen.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mercedes auto’s zijn meestal vrij complex en ze kosten veel voor hun onderhoud. De GLS-Klasse heeft een hoge onderhouds- en herstellingskost van ongeveer $900 per jaar, wat vrij hoger is dan veel van zijn rivalen.

  Porsche vs. Range Rover: Betrouwbaarheid

FAQ

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-AMG GLS-Klasse?

De Mercedes-AMG GLS-Klasse is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: All Wheel Drive

Hoeveel pk heeft een Mercedes-Benz GLS-Klasse en heeft hij een turbo?

De Mercedes-AMG GLS-Klasse heeft 603 pk en 627 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Gas/Electric V-8 met een cilinderinhoud van 4.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-AMG GLS-Klasse?

79.7 Cubic Feet ( 2.257 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-AMG GLS-Klasse heeft 21 X 9 inch Aluminium Voorwielen en 21 X 11,5 inch Aluminium Achterwielen.

Is Mercedes GLS 2020 betrouwbaar?

Ja, de 2022 Mercedes GLS-Klasse is vrij betrouwbaar en het heeft een voorspelde betrouwbaarheid rating van drie op vijf op JD Power’s Reliability Ratings.

Is Mercedes GLS 450 betrouwbaar?

De Mercedes-Benz GL450 heeft een betrouwbaarheid van 1,5 op 5,0. Daarmee staat hij op de 17e plaats van 19 luxe full-size SUV’s. Hij heeft lage eigendomskosten, met gemiddelde jaarlijkse reparatiekosten van $1,293

Is Mercedes GLS 550 betrouwbaar?

De Mercedes-Benz GL550 betrouwbaarheid rating is 1,0 op 5,0. Daarmee staat hij op de 19e plaats onder de luxe full-size SUV’s. Hij heeft lage eigendomskosten, met gemiddelde jaarlijkse reparatiekosten van $1.295

Hoe lang gaat een Mercedes GLS mee?

Mercedes kan tussen 13-17 jaar meegaan als hij goed onderhouden wordt. Mercedes kan tussen 200.000 en 250.000 mijl meegaan zonder grote reparaties als het goed wordt onderhouden.

Wat is beter Range Rover of Mercedes GLS?

Het koppel van de Land Rover Range Rover is lager dan dat van de Mercedes-Benz GLS 450. Dit betekent over het algemeen dat hij niet zo krachtig of snel zal aanvoelen. Als u veel passagiers moet vervoeren, is de Land Rover Range Rover minder comfortabel dan de Mercedes Benz GLS 450.

  Jeep Wrangler betrouwbaarheid

Wat is de beste Mercedes GLE of GLS?

De Mercedes-Benz GLS is sterker dan de GLE. De GLE 350 4Matic, die een 2.0L inline 4-turbo motor heeft met 255 pk en 273 lb-ft koppel, is krachtiger dan de GLS. U kunt ook upgraden naar de 450 en 580 modellen om dezelfde pk’s en rijeigenschappen als de GLS te krijgen.

Wat zijn de meest voorkomende problemen bij Mercedes-Benz GL450?

  • Ruw schakelen kan veroorzaakt worden door een interne component storing.
  • Zachte remonderdelen kunnen na 20.000 mijl verslijten.
  • Er kan olie lekken uit PCV-ontluchtingsbehuizingen of inspectieplaatjes.
  • Gebarsten aandrijfas flexibele schijven kunnen beweging/trilling van de aandrijfas veroorzaken.

Wat is beter GLS of BMW X7?

De X7 is iets responsiever als hij niet in Comfort mode staat. Hij is stiller en heeft een meer geraffineerde zes-in-lijn, wat resulteert in een beduidend beter brandstofverbruik. De GLS is de beste keuze als u meer ruimte nodig hebt. Hij heeft een grotere tweede en derde rij en aanzienlijk meer laadruimte.

Zijn Mercedes-Benz ook na 100.000 km nog betrouwbaar?

Er zijn veel Mercedes-Benz modellen en daarom is het moeilijk te bepalen welke Mercedessen problemen hebben. Sommige Mercedes-Benz auto’s hebben problemen zodra ze 50.000 mijl zijn gereden. Anderen wachten tot ze 100.000 mijl hebben gereden voordat ze kleine problemen krijgen. Het Mercedes-Benz model is ook het meest betrouwbaar.

Zijn de zetels van de Mercedes-Benz GLS comfortabel?

Ja, de lederen zetels in de Mercedes-Benz GLE en GLS zijn zeer comfortabel. Ze bieden een goede zijdelingse steun en hoofdruimte. De rugleuningen van de voorstoelen zijn tot 40 graden verstelbaar voor extra comfort. Deze Benz heeft volwassen-vriendelijke, ondersteunende en pluche zetels op elke rij. Dat is opmerkelijk als je bedenkt dat de meeste SUV’s met drie rijen slechts één derde rij hebben.

  Welke Mercedes modellen zijn hybride?

Welk jaar is de Mercedes-Benz GLS de beste?

De modellen 2008 en 2011 van de Mercedes-Benz GL-Klasse waren de beste, respectievelijk voor de eerste en tweede generatie. Deze jaren staan bekend om de laagste betrouwbaarheid ratings en minder problemen te hebben. Het is echter geen betrouwbare SUV. Het is belangrijk om op te merken dat Mercedes-Benz de naam van deze SUV in 2016 veranderde van GL naar GLS om de luxestatus te benadrukken.

Heeft Mercedes GLS adaptieve cruise control?

Mercedes-Benz GLS full-size SUV heeft een adaptieve cruise control systeem. Dit toont aan dat auto’s een groter bewustzijn van situaties hebben en kunnen reageren als waren ze menselijke bestuurders op bepaalde beperkte omstandigheden.

Is de Mercedes GLS een luxe?

Ja, de Mercedes-Benz GLC is een luxe SUV. Hij biedt functies zoals lederen zetels, navigatiesystemen, verwarmde zetels en een zonnedak. Hij wordt ook standaard geleverd met een achteruitkijkcamera, Bluetooth, satellietradio en elektrisch bedienbare ramen. Kortom, de GLS-Klasse is een SUV van topklasse. En het mooiste is dat u deze geweldige luxe-ervaring met zes anderen kunt delen.

Is de GLS een 7-zitter?

Ja, de GLS is een SUV met zeven zitplaatsen. Hij heeft twee zitbanken op de tweede rij en vijf afzonderlijke kuipstoelen op de derde rij. Er is voldoende ruimte voor passagiers en hun bagage.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts