Beste jaar voor Porsche Cayman

Is de Porsche 718 Cayman een goede auto?

De Porsche Cayman is een instap 2-zits sportwagen gemaakt door Porsche voor wie wil genieten van een dynamische rijervaring zonder te lijden als het gaat om luxe en stijl. De Cayman bestaat al een tijdje en dat betekent dat er veel verschillende Cayman modeljaren zijn om uit te kiezen.

Het beste Porsche Cayman modeljaar is waarschijnlijk het 2017 981 model omdat het de beste motoren biedt en een perfecte mix is van prestaties, waarde, luxe en dynamiek. De nieuwste 718 modellen uit 2022 zijn objectief gezien de beste Cayman modeljaren omdat ze de meest geavanceerde en meest luxueuze Cayman modellen tot nu toe zijn.

Als u een beetje geld wilt besparen en toch wilt genieten van het meeste van wat deze twee nieuwere 718 Caymans te bieden hebben, moet u ook overwegen om de Cayman van 2006 te kopen. Deze Cayman generatie vertegenwoordigt waarschijnlijk het beste Cayman model vóór de 981 generatie, want deze zijn goed geprijsd, spannend en zien er echt netjes uit.

Voor welk Cayman-model u ook gaat, u moet ervoor zorgen dat u voor een inspectie voor de aankoop gaat, want deze auto’s worden vaak verwaarloosd. Caymans zijn niet het soort auto’s waar mensen elke dag in rijden, wat betekent dat veel van deze, vooral oudere modellen, redelijk verwaarloosd zijn.

2017 Porsche 981 Cayman

De 2017 Porsche Cayman is waarschijnlijk het beste Cayman model om voor te gaan vanwege verschillende redenen. Te beginnen met betrouwbaarheid, het 2017 model is het laatste modeljaar van de 918 generatie wat betekent dat het de meest geavanceerde is die er is. De 2017 Cayman is geen auto die gebukt gaat onder terugroepacties en diverse problemen die eerdere 981-modellen teisterden.

  Is de Porsche Boxster een vrouwenauto?

De klanttevredenheidsindex van de 2017 Cayman is ook erg hoog, want de meeste eigenaren vinden de eigendomservaring overwegend positief. Waarde is ook wat de 2017 981 echt goed doet omdat de auto nu 5-6 jaar oud is. Dit betekent dat hij in de loop der jaren behoorlijk wat waarde heeft verloren en nu redelijk waardevast is.

De reden waarom we de 981 vóór de 718-generatie zetten, komt door de motoren, want de 718-generatie reserveerde 6-cilinder motoren alleen voor de modellen in het hogere segment, die veel meer geld kosten. Daarom kan de 981 voor een relatief lage prijs een 6-cilinder motor krijgen.

2022 Porsche 718 Cayman

De 2022 Porsche 718 Cayman is het nieuwste en beste Cayman-model omdat het de meest geavanceerde en meest begeerlijke Cayman is die je kunt kopen. Hij kost wel het meest van alle Cayman-modellen, maar kwaliteit gaat voor een premie. Bovendien wordt de 2022 Cayman gedekt door een garantie, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over reparaties.

Klanttevredenheid is ook iets wat de 2022 heel goed doet, want de meeste mensen die hem gekocht hebben zeggen dat de auto puur plezierig is om in te rijden en te bezitten. De duurdere GTS, GT4 en GT4RS modellen behoren tot de beste Porsche auto’s in het algemeen, maar die kosten evenveel als sommige Porsche 911 modellen.

De betrouwbaarheid van de 2022 Cayman lijkt ook erg goed te zijn, want de auto is betrouwbaarder dan de 718 modellen die ervoor kwamen. Porsche heeft nogal wat problemen met de 718 door veel terugroepacties, maar die zijn opgelost voordat het 2022 model uitkwam.

  Porsche Cayenne betrouwbaarheid

2006 Porsche Cayman

Als je een Porsche Cayman op een budget wilt, dan is de 2006 Cayman het model om voor te gaan. Sommigen zeggen dat de 2006 Porsche Cayman perfect in balans is en het summum was van de Porsche Cayman. Betrouwbaarheid is ook een belangrijke factor om te overwegen bij het kopen van een auto en gelukkig lijkt de 2006 Porsche Cayman een echt betrouwbare auto te zijn.

Klanttevredenheid is net zo belangrijk als betrouwbaarheid als het gaat om het kopen van een tweedehands automodel en de 2006 Cayman lijkt een echt positief gewaardeerde auto te zijn. De belangrijkste reden waarom het 2006-model zo goed is, is echter dat u er het meeste waar voor uw geld mee krijgt.

U kunt een 2006 Cayman kopen voor slechts een fractie van wat u normaal zou betalen voor zelfs een 981, laat staan een 718. Het is vermeldenswaard dat de 2006 Cayman nu een echt oude auto is, wat betekent dat het niet zo gemakkelijk is om een exemplaar in perfecte staat met alle onderhoudsgegevens te vinden als bij de 981 of de 718.

FAQ Sectie

Moet ik een Porsche Cayman kopen?

Als u geïnteresseerd bent in compacte 2-zits sportwagens met premium badges, dan is de Porsche Cayman een geweldige auto om te kopen. De Cayman wordt meestal vergeleken met de Audi TT, de BMW 2-Serie en de Mercedes SLC. De Cayman is echter de meest dynamische auto van het stel en een die zijn waarde het beste behoudt.

  Wat is het beste jaar Porsche Boxster om te kopen?

Als u van dit type auto houdt, is de Porsche Cayman zeker een auto die u moet overwegen te kopen. Aan de andere kant moet u er rekening mee houden dat de Cayman een vrij compacte auto is en dat de langste bestuurders wat moeite kunnen hebben om voldoende ruimte in de Cayman te vinden.

Wat is het beste model Porsche Cayman dat u kunt kopen?

Het beste Porsche Cayman-model is waarschijnlijk de Porsche GT4, omdat die prestaties, waarde en opwinding het beste combineert. De GT4 RS is het topmodel van de Cayman, die het zelfs opneemt tegen de 911 GT3, wat niet gebruikelijk is voor instapmodellen van de Porsche Cayman.

De Cayman GTS is ook een van de beste Porsche Cayman-modellen, vooral de 718-generatie die een glorieuze 4.0L atmosferische platte 6-cilindermotor krijgt.

Wat is het verschil tussen de Porsche Cayman en de Boxster?

De Porsche Cayman is een hardtopversie van de Porsche Boxster, wat betekent dat deze twee de meeste onderdelen met elkaar delen. De Cayman is ook wat stijver omdat hij een hardtop dak heeft, wat de auto wel wat wendbaarder maakt in de bochten. Ook is de Cayman iets lichter, wat ook helpt in de bochten.

De Boxster kost doorgaans ongeveer 2.000 dollar meer dan de Cayman en de Cayman krijgt enkele speciale modellen, zoals de GT4RS en de GT4, die de Boxster niet heeft.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts