Beste Telefoonhouder Voor Audi

Veel landen beginnen strenge straffen op te leggen voor het gebruik van een mobiele telefoon terwijl men achter het stuur van een voertuig zit. Hoewel veel moderne auto’s bieden ingebouwde infotainmentsystemen en Bluetooth-audio, degenen die niet beschikken over die faciliteit hebben geen andere keuze dan te vertrouwen op hun smartphone voor connectiviteit.

Dat is waar autohouders komen en u in staat stellen om effectief gebruik te maken van uw telefoon terwijl u uw ogen op de weg houdt ook. Iedereen die niet beschikt over een modern infotainmentsysteem kan effectief gebruik maken van een telefoonhouder en hun smartphone dat specifieke doel laten uitvoeren. Hier zijn de beste telefoon mounts voor uw Audi!

Exshow autohouder

De Exshow Car Mount is een 30 cm flexibel apparaat dat met een zuignap op de voorruit wordt bevestigd en met een sticker op het dashboard wordt geplakt. Dankzij de dubbele handgrepen, is er geen stuiteren rond als je rijdt. De volledig zwarte esthetiek past ook goed bij het interieur van Audi.

Hij beschikt ook over een telefoonhouder die alle telefoons op de markt ondersteunt. Gebruikers kunnen de zijarmen aanpassen om ervoor te zorgen dat de houder hun telefoon zo goed mogelijk vasthoudt. De houder stelt gebruikers ook in staat om de telefoon te draaien en in liggende oriëntatie te zetten voor navigatie.

  Beste olietoevoeging voor Audi

iOttie iTap Magnetic 2

Hoewel sommige mensen misschien denken dat het hun telefoon beschadigt, is er maar weinig daadwerkelijk bewijs van dat feit. Magnetische mounts zijn eenvoudig te gebruiken, en dat is wat de iOttie iTap Magnetic 2 zo’n briljante autohouder maakt.

Het is beschikbaar in dashboard / voorruit, vent, of CD-sleuf mount varianten, en u kunt eenvoudig instellen in uw Audi. De magneten in alle drie de varianten zijn sterk en kan gemakkelijk ondersteunen zelfs de zwaarste van de moderne telefoons.

Hij kan iets meer moeite hebben met de zwaardere telefoons wanneer ze verticaal zijn gemonteerd en de auto op ruw terrein staat. Voor alledaagse ritten in de stad is de iOttie iTap Magnetic 2 ideaal. Het biedt de perfecte balans tussen gebruiksgemak, prestaties, en toegankelijkheid.

Mpow CD Slot Mount

Als je een Audi hebt met een CD-sleuf, is de Mpow mount een geweldige manier om je smartphone in het dashboard te integreren. Deze houder is meer geschikt voor oudere modellen Audi’s en past prachtig bij de esthetiek van het interieur.

Hij is aan de zijkanten voorzien van antislipschuim dat ervoor zorgt dat uw mobiele telefoon geen krassen oploopt. De houder is via een kogelgewricht met de arm verbonden, wat flexibele positioneringsmogelijkheden mogelijk maakt.

Mpow beschikt ook over een quick-release knop op de houder, waarmee je je telefoon snel uit het apparaat kunt halen als je de auto verlaat. Handsets die compatibel zijn met deze mount zijn tussen de vier en negen centimeter breed

  Beste jaar voor de Audi S4

Arteck autohouder

Arteck biedt een zeer stijlvolle telefoonhouder, en zijn felrode kleur past uitstekend bij het interieur van moderne Audi-voertuigen. Hij kan op elk oppervlak worden bevestigd met een sticker. Gebruikers hebben de mogelijkheid om het te monteren op het dashboard of de voorruit.

Het dashboard lijkt de beste plaats te zijn, want montage op de voorruit maakt het moeilijker om aanpassingen te maken tijdens het rijden. Dankzij de beklede bek past elke gewenste telefoon gemakkelijk in de houder. De houder wordt aan de arm bevestigd met een kogelgewricht dat flexibele positioneringsopties mogelijk maakt!

Yosh Autotelefoonhouder

Last but not least is er de Yosh Car Phone Holder, een indrukwekkend stuk gereedschap. Het is een eenvoudig en betaalbaar model met magnetische ventilatieopeningen. Wat het zo opmerkelijk maakt is dat de houder gebruik maakt van ongelooflijk krachtige Neodymium die een zeer stabiele verbinding biedt.

De magneet is krachtig genoeg om gemakkelijk een tablet vast te houden. Voor Audi’s die ventilatieopeningen ondersteunen, is dit een geweldige optie. Terwijl de magneet verbinding maakt met de telefoon in een stabiele positie, is het gemakkelijk om uw telefoon los te klikken zonder gedoe. Het is perfect voor degenen die willen het Tesla scherm recreëren in hun Audi.

Verdict

Al deze telefoonbevestigingsopties zullen het goed doen in een Audi. Echter, degene die het meest in het oog springt is de iOttie iTap Magnetic 2 mount. Het is beschikbaar in verschillende montage varianten en is ongelooflijk makkelijk te gebruiken. Krijg de mount houder vandaag, en voorkomen dat een afgeleid bestuurder op de weg.

  Wat is de beste dieselauto gemaakt door Audi?

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts