Chevrolet Suburban Betrouwbaarheid

Wat betrouwbaarheid betreft, wordt Chevrolet als behoorlijk goed beschouwd, en ze zijn nog betaalbaar ook. De Suburban is een full-size SUV, die gemakkelijk 7 personen kan vervoeren met ook een hoop lading. Deze SUV is ook een van de oudste Chevy cadeaus en het is een van de meest betrouwbare keuzes van gewone mensen.

Overzicht

Dit wordt beschouwd als een van de meest bekende auto’s in de VS vanwege zijn verschijning in een groot aantal films in de loop van zijn bestaan. De Suburban is in zijn 11de generatie, en hij is verkrijgbaar in 6 uitrustingsniveaus met zijn laagste uitrustingsniveau met een 5.3 L V8 motor tot de grootste 6.2 L motor.

Betrouwbaarheid

Chevrolet staat bekend om zijn robuuste auto’s die langer meegaan dan alle andere. De Suburban is nog zo’n voorbeeld van Chevrolet’s betrouwbare SUV’s. De 11e generatie kreeg, in navolging van de vorige generaties, een betrouwbaarheidsscore van 83 op 100.

Veiligheid

Wat de veiligheidsmetingen betreft, werkt Chevrolet heel hard om de beste auto’s te leveren. De Suburban heeft geweldige resultaten in frontale en zijdelingse crashtests. Afgezien van de crashtests zijn de veiligheidsvoorzieningen ook van topniveau met hulpvoorzieningen voor de bestuurder zoals antiblokkeerremmen, elektronische stabiliteit, botswaarschuwing, remsysteem voor voetgangers en meerdere airbags.

Afschrijvingspercentage

Wat betreft afschrijvingspercentages, Chevrolet heeft meestal lagere afschrijvingspercentages dan andere luxe merken zoals Cadillac of BMW. De Suburban presteert ook goed door zijn nooit aflatende vraag van de mensen en hij devalueert nooit veel. Zelfs na 5 jaar, is hij ongeveer 46% afgeschreven, wat geweldig is.

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en herstelling zijn meestal goedkoop bij de Chevys. De Suburban is al jaren op de markt en het is niet zo ingewikkeld om eraan te werken. De onderdelen worden gemakkelijk in de VS gemaakt, wat helpt bij zijn lagere onderhoudskosten. Jaarlijks kost het onderhoud gemiddeld meer dan 700 dollar.

  BMW X2 Betrouwbaarheid

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Chevrolet Suburban?

De Chevrolet Suburban is een auto met 8 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Vierwielaandrijving

Wat is het vermogen van een Chevrolet Suburban en heeft hij een turbo?

De Chevrolet Suburban heeft 355 pk en 383 lb-ft koppel. De motor is een Gas V8 met een cilinderinhoud van 5.3L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet Suburban heeft 20 x 9.0 inch Aluminium Voorwielen en 20 x 9.0 inch Aluminium Achterwielen.

Welke problemen hebben Suburbans?

Volgens de National Highway Traffic Safety Administration, zijn dit de klachten met de Chevrolet Suburban. Voertuigen kunnen motorproblemen zoals ruw stationair draaien en trillingen, motor kloppen of overmatig olieverbruik, motorstoring, afslaan van de motor en motor dood tijdens het rijden ervaren.

Hoeveel mijl gaat een suburban motor mee?

Een Chevy Suburban die goed onderhouden is, moet ongeveer 200.000 mijl en soms zelfs 300.000 mijl meegaan. Een Chevy Suburban zou ongeveer 15 jaar mee moeten gaan als u gemiddeld 13.500 mijl per kalenderjaar rijdt.

Moet ik een Suburban met hoge kilometerstand kopen?

De Chevy Suburban is een SUV met een lange levensduur. Talrijke leden van het Chevrolet-forum hebben Suburbans gekocht die meer dan 100.000 mijl hebben gereden en geen motorproblemen hebben ondervonden. U kunt nog steeds het meeste halen uit een voertuig met hoge kilometerstand, tussen de 100.000 en 150.000 mijl.

  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Betrouwbaarheid

Welk jaar is de Suburban het beste?

De 2019 Chevy Suburban is het beste modeljaar. Het heeft het laagste aantal klachten en heeft een hogere doorverkoopwaarde.

Zijn er goede gebruikte Suburbans beschikbaar?

Ja! Er zijn tal van gebruikte Suburbans online beschikbaar. U kunt ze vinden bij dealers, particuliere verkopers, veilingen, Craigslist, enz.

Hoe lang gaat de Chevrolet Suburban mee vergeleken met vergelijkbare automodellen?

De Chevrolet Suburban is een full-size SUV die al een lange tijd meegaat. Het is ook een van de langst meegaande SUV’s op de markt, met een gemiddelde levensduur van 12 jaar en 7 maanden volgens Edmunds.com. Dat is meer dan het gemiddelde voor voertuigen in deze klasse. De Suburban heeft de reputatie betrouwbaar te zijn, maar het kan duur zijn om hem te onderhouden.

Moet ik een Suburban of Silverado nemen?

De Silverado 1500 pick-up is een betere keuze als u minder ruimte nodig hebt, meer vermogen om te trekken en de mogelijkheid om zware, rommelige ladingen te vervoeren. De Chevy Suburban is een betere keuze als u zich meer zorgen maakt over het vervoer van passagiers en uw spullen liever in een veilige cabine vervoert.

Welke jaren waren de Suburbans slecht?

2007 en 2009 waren de slechtste jaren voor Chevy Suburbans. Elk jaar had verschillende problemen. Welke is erger? Suburban-eigenaars stuurden 889 klachten in over het modeljaar 2007. Het jaar 2007 kende ook het grootste aantal problemen met 353.

Is de Tahoe of de Suburban beter?

De Suburban heeft meer hoofdruimte voor de achterpassagiers en iets meer beenruimte. Hij heeft ook een groter laadvolume en een langere wielbasis. De Suburban is ook langer en zwaarder dan de Tahoe. De Tahoe is kleiner dan de Suburban, maar heeft een groter trekvermogen en laadvermogen.

  Chevrolet Spark betrouwbaarheid

Is een Suburban een goede gezinsauto?

U.S. News noemde de 2020 Chevrolet Suburban als finalist in hun Best Large SUV for Families 2020 award. De winnende combinatie van laadruimte en passagiersruimte, betrouwbaarheid, veiligheid ratings, en positieve recensies van professionals uit de industrie werd door hen gewaardeerd. Er zijn veel geweldige functies die gebruikt kunnen worden door gezinnen.

Wat is vergelijkbaar met een Chevy Suburban?

De Escalade, de voorstedelijke tweelingbroer van de Suburban, heeft een van de meest geavanceerde cabines in een voertuig. De Nissan Armada is bijgewerkt voor 2021 met zijn eigen technologie en styling veranderingen. De Suburban is ook verwant aan GMC Yukon XL, die veel gelijkenissen heeft.

Hoe groot is de aanhangwagen die een Suburban kan trekken?

3750 kg. Dus zou geen probleem moeten zijn met de meeste aanhangers.

Kan ik een boot trekken met mijn Suburban?

Ja, maar u heeft een speciale trekhaak nodig. Een standaard kogelkoppeling zal niet werken.

Welke jaarmodellen van Chevrolet Suburban zijn veilig om tweedehands te kopen?

 • 2020 Chevrolet Suburban
 • 2019 Chevrolet Suburban
 • 2018 Chevrolet Suburban
 • 2017 Chevrolet Suburban
 • 2013 Chevrolet Suburban
 • 2012 Chevrolet Suburban
 • 2011 Chevrolet Suburban
 • 2010 Chevrolet Suburban
 • 2006 Chevrolet Suburban
 • 2000 Chevrolet Suburban
 • 1985 – 1998 Chevrolet Suburban

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts