Ferrari FF Betrouwbaarheid

Ferrari is vooral bekend om zijn 2-deurs, 2-persoons supercars, maar de FF is een 4-persoons auto. De FF is een soort hatchback met een achterbank. Er wordt beweerd dat de auto de snelste 4-persoons auto ter wereld is. Afgezien van de hoge snelheid van de auto, is de auto ook geweldig om naar te kijken.

Overzicht

De FF heeft een 6,3 L V12 motor, die 650 pk levert. De auto is extreem snel, en kan van 0 naar 60 mph gaan in 3,4 seconden. Hij heeft veel geweldige functies, zoals een 7-traps dual-clutch transmissiesysteem, een 4WD-systeem en vele andere. Hij werd ook uitgeroepen tot de “Estate Car of the Year” door Top Gear in 2011.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid wordt vaak genegeerd in supercars, maar deze factor helpt bij het kennen van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de auto. Ferrari’s zijn over het algemeen zeer betrouwbaar, en deze auto’s gaan meer dan 100.000 jaar mee met de juiste zorg. De FF is ook net zo betrouwbaar als elke andere Ferrari.

Veiligheid

Ferrari’s worden niet vaak crash-tests ondergaan, maar er zijn enkele modellen die wel crash-tests ondergaan. Aan de hand van die crashtests kunnen we andere Ferrari’s beoordelen. De FF is niet crash-tested, maar het is een solide auto met veel veiligheidsvoorzieningen. Deze veiligheidsvoorzieningen zijn o.a. elektronische stabiliteit, airbags, achteruitrijcamera, tractiecontrole, etc.

  Welk model Mercedes is het meest betrouwbaar?

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is geen grote zorg bij Ferrari’s omdat ze zeer moeilijk te vinden zijn, dus houden ze hun prijs zeer goed vast. De FF heeft een afschrijving van ongeveer 12% na 3 jaar, en bijna 30% na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Onderhoud is vaak zeer duur bij supercars omwille van hun uiterst complexe systemen. De FF zou jaarlijks bijna $1.000 kosten voor zijn gepland onderhoud. Elk ontijdig onderhoud zou veel kosten, maar het goede is dat de FF een geweldige kwaliteit heeft.

FAQ

Is de Ferrari FF een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Ferrari FF is een All-Wheel-Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Ferrari FF?

De Ferrari FF is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Mid-Size Auto’s

Wat zijn de pk’s van een Ferrari FF en heeft hij een turbo?

De Ferrari FF heeft 651 pk en 503 lb-ft koppel. De motor is een Premium Unleaded V-12 met een cilinderinhoud van 6.3 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

De Ferrari FF heeft 20 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 10,5 inch Aluminium Achterwielen.

Zal de Ferrari FF een klassieker worden?

Hoewel elke Ferrari een goede gok is om een klassieke moderne Ferrari te worden, geloven wij dat de FF een betere kans heeft dan anderen. Hij is ook vierwielaangedreven, en hij heeft een fatsoenlijke koffer, iets wat de meeste Ferrari’s missen.

  Volvo vs BMW betrouwbaarheid - wat is beter?

Hoeveel Ferrari FF zijn er gemaakt?

2,291

Wat is de topsnelheid van een Ferrari FF?

208 mph (of 335 km/h).

Wat verving de Ferrari FF?

De Prancing Horse line-up is vervangen door de Ferrari GTC4Lusso. Beide zijn coupés met oploopremmen en bieden een opmerkelijke veelzijdigheid, evenals de legendarische Ferrari-prestaties.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts