Ford Taurus X Betrouwbaarheid

Ford is een van de grootste autofabrikanten in de VS, en ze staan bekend om hun budgetauto’s. De Taurus X werd geïntroduceerd na de herlancering van de Ford Taurus in 2008. De Taurus X is ook bekend onder de naam Ford Freestyle, en hij was enkel verkrijgbaar van 2008 tot 2009.

Overzicht

De Taurus X is een full-size SUV met een 3e zitrij. De auto heeft een krachtige 3,5 L Duratec V6 motor die 203 pk levert met een automatische 6-versnellingsbak. De auto is perfect voor het vervoer van meer dan 5 passagiers of veel bagage.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een grote factor, en weten hoe betrouwbaar en duurzaam een auto is is erg belangrijk. Ford is niet het meest betrouwbare merk, maar het heeft een aantal geweldige auto’s onder zijn paraplu. Ford scoort een betrouwbaarheid van 3,5 op 5,0, en staat op plaats 21 van 32 automerken. De Taurus X is echter behoorlijk betrouwbaar, en heeft een betrouwbaarheidsscore van 4,0 op 5,0.

Veiligheid

Veiligheid is een zeer belangrijke factor bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een auto. Ford is erg goed geweest vanuit een veiligheidsperspectief, en hun auto’s worden regelmatig crash-tests ondergaan. De Taurus X is ook onderworpen aan crash-tests door IIHS, en heeft van hen een “Good” rating gekregen. De auto heeft ook vele andere veiligheidsopties zoals elektronische stabiliteit, tractiecontrole, airbags, enz.

  Ford Mustang Mach-E Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook zeer belangrijk omdat mensen geen auto willen kopen die niet voor een goede prijs wordt verkocht. Ford auto’s presteren meestal goed in het houden van hun waarde. De Taurus X is al een oude auto, maar hij is nog heel redelijk te verkopen.

Onderhoud en herstelling

De kosten voor onderhoud en reparatie zijn bij Ford hoger dan bij andere auto’s. De gemiddelde onderhoudskosten van Ford auto’s liggen rond de $775. De Taurus X heeft echter onderhoudskosten van rond de $500. Afhankelijk van de staat van de auto kan het meer kosten.

FAQ

Is de Ford Taurus X een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Ford Taurus X is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Ford Taurus X?

De Ford Taurus X is een auto met 6 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: 4WD Sports Utility Vehicle

Hoeveel pk heeft een Ford Taurus X en heeft hij een turbo?

De Ford Taurus X heeft 263 pk en 249 lb-ft koppel. De motor is een Gas V6 met een cilinderinhoud van 3.5L/ Het brandstofsysteem is: SMPI.

Welk type wielen heeft hij?

Ford Taurus X heeft 18 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 18 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

Maakt Ford nog steeds de Taurus X?

Ford heeft besloten om de Flex te maken, in plaats van de Taurus X.

  Aston Martin DBX betrouwbaarheid

Is Ford Taurus X een SUV?

Ford Taurus X, een crossover SUV wagon, werd slechts twee jaar geproduceerd. De Ford Taurus X was een bekwame crossover die drie rijen zitplaatsen, voldoende laadruimte, veel opties en een uitstekende veiligheid rating bood. Het had ook een krachtige, zij het een beetje rauwe, krachtbron.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts