GMC Terrain Betrouwbaarheid

GMC is een onderdeel van General Motors dat zich richt op grotere voertuigen zoals pick-up trucks, SUV’s, enz. De Terrain is een middelgrote crossover SUV, die 5 personen kan vervoeren. De SUV is zeer geschikt voor het vervoer van zowel passagiers als bagage.

Overzicht

De Terrain is een solide voertuig, dat zelfs op het gebied van prestaties geweldig is. Hij wordt geleverd in twee aandrijflijnen met een 1.5 turbomotor en een 1.6 turbodieselmotor. Hij heeft een 9-versnellingsbak met vele andere goede veiligheids- en interieurkenmerken.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een stukje cruciale informatie alvorens een auto te kopen. General Motors maakt al eeuwen auto’s, en ze zijn ook betrouwbaar genoeg om te vertrouwen. GMC heeft een betrouwbaarheidscijfer van 3.0 op 5.0 en staat op 22 van de 32 automerken, wat niet de grootste is. De Terrain is echter een behoorlijk betrouwbare SUV met een betrouwbaarheidsscore van 83 op 100.

Veiligheid

Veiligheid is een grote zorg voor de consument tegenwoordig, en dat is een goede zaak. GMC trucks worden regelmatig crash-tests door NHTSA en IIHS. De Terrain is door beide organisaties getest en heeft van beide een perfecte score gekregen. De SUV heeft ook geweldige veiligheidsvoorzieningen zoals een rijbaanassistentiesysteem, botsingswaarschuwing, noodsysteem, enz.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage helpt ons ook bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een auto. GMC heeft een behoorlijke restwaarde, zelfs na 5 jaar. Hij is gemiddeld 50% afgeschreven na 5 jaar. De Terrain heeft ook een behoorlijk afschrijvingspercentage van 49% na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en reparatie kosten zijn niet de laagste bij GMC trucks. Deze trucks en SUV’s kosten gemiddeld rond de $744 per jaar, wat een beetje hoog is in vergelijking met andere concurrenten. De onderhoudskosten van de Terrain bedragen bijna $558, wat al het preventieve onderhoud en onaangekondigde bezoeken dekt.

FAQ

Is de GMC Terrain een voorwiel-, achterwiel- of vierwielaangedreven auto?

De GMC Terrain is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de GMC Terrain?

De GMC Terrain is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: 4WD Sport Utility Vehicle

Wat zijn de pk’s in een GMC Terrain en heeft deze een turbo?

De GMC Terrain heeft 170 pk en 203 lb-ft koppel. De motor is een Turbo Gas met een cilinderinhoud van 1.5L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

  BMW 4-serie Betrouwbaarheid

Welk type wielen heeft hij?

GMC Terrain heeft 17 x 7.0 inch Aluminium Voorwielen en 17 x 7.0 inch Aluminium Achterwielen.

Welke problemen hebben GMC Terrain’s?

  • Niet goed werkende Airbags.
  • Problematisch Elektronisch Stabiliteits Controle Systeem.
  • Defecte verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC)
  • Motor Problemen.
  • Abnormaal Waterpomp Geluid.
  • Defecte transmissie.

Gaan GMC Terrains lang mee?

GMC Terrains zijn ontworpen om 300.000 mee te gaan. Zonder grote problemen. Een GMC Terrain kan ongeveer 20 jaar meegaan als u 15.000 mijl per jaar rijdt. Dit niveau van levensduur kan alleen worden bereikt door regelmatig onderhoud en eerlijk gebruik.

Welk jaar is de GMC Terrain het meest betrouwbaar?

De beste jaren voor de GMC Terrain zijn de modellen 2020 en 2021. Deze hebben tot nu toe geen enkele klacht gekend. In feite hebben de modellen vanaf 2016 en hoger een cumulatief van slechts 20 klachten gezien, wat aantoont dat GMC hun spel de afgelopen jaren echt heeft opgevoerd.

Welke is beter Equinox of Terrain?

Zowel de 2020 Chevy Equinox als de 2020 GMC Terrain hebben krachtige motoren die elk terrein aankunnen. De 2020 GMC Terrain beschikt over 26 MPG in steden en 30 MPG snelweg. De Equinox heeft 22 MPG in de stad en 31 MPG op de snelweg, mits goed uitgerust.

Waarom is mijn GMC Terrain zo luid?

Een verkeerde sensor of een defecte sensor kan de verkeerde gegevens naar de motor sturen, waardoor er te veel of te weinig brandstof wordt getankt. Dit kan leiden tot een luidere motor. Slechte of vuile bougies: Een voertuig dat niet goed onderhouden is, kan verkeerd vonken, waardoor het luider gaat lopen.

Heeft de 2020 GMC Terrain problemen?

NHTSA ontving de meeste klachten van voertuigeigenaren over problemen met de snelheidsregeling, de aandrijflijn en het elektrische systeem. De Terrain lijkt last te hebben van een slecht functionerende aandrijflijn en voertuigsnelheidscontrole.

Is GMC Terrain goed in sneeuw?

Ja, de GMC Terrain is zeer goed in sneeuw. Hij stuurt goed in ijs en sneeuw. Het is essentieel om een voertuig te hebben dat in staat is om sneeuw te verwerken wanneer het koud en winderig weer is. Zowel de 2020 GMC Terrain als de 2020 Chevrolet Equinox bieden solide opties. Dit zijn slechts enkele van de winterse rijeigenschappen die u van deze voertuigen kunt verwachten.

  Dodge Charger Betrouwbaarheid

Wat is beter GMC Terrain of Acadia?

De GMC Acadia is een betere keuze als u een groeiend gezin heeft en meer laadruimte nodig heeft. De Terrain is een betere optie als u niet al te veel laadruimte nodig hebt en een kleinere SUV wilt die door krappere straten en parkeervakken kan navigeren.

Wat was het slechtste jaar voor de GMC Terrain?

Volgens Car Complaints heeft het GMC Terrain modeljaar 2011 het slechtste record aan klachten en gebreken. De meeste modeljaren van de eerste generatie worden echter als minder betrouwbaar beschouwd dan de tweede.

Waar is de GMC Terrain mee te vergelijken?

GMC Terrain, een broertje van de Chevrolet Equinox, biedt een goede passagiersruimte, maar een kleine laadruimte. De GMC Terrain deelt de 1,5-liter turbo 4-cilinder motor van Chevy. Hij kan zowel met FWD als AWD worden gebruikt. Een verfijnde 9-traps automatische transmissie is ook standaard.

Is GMC Terrain hetzelfde als Chevy Equinox?

De Equinox en Terrain delen hetzelfde platform en bieden dus vergelijkbare prestaties. De Equinox en Terrain hebben beide een 1,5-liter viercilinder met turbo die 170 pk levert. U kunt kiezen tussen voorwielaandrijving of vierwielaandrijving.

Is GMC Terrain hetzelfde als Chevy Traverse?

Nee ze zijn niet hetzelfde, maar wel vergelijkbaar. De 2021 Chevy Terrain en de 2021 GMC Terrain, beide mid-size SUV’s, zijn stijlvol en ruim. Het trekvermogen van beide SUV-modellen is vergelijkbaar, maar de Traverse heeft meer vermogen en koppel door zijn grotere V6-motor.

Zijn Terrain’s goede voertuigen?

Ja, de Terrain compacte SUV is zeer goed. Het ruime interieur zit boordevol technische snufjes en de bestuurder zal genieten van zijn soepele rijgedrag en zachte rit. U kunt veel vermogen krijgen van de motor, maar om het te hebben, moet u upgraden naar de GMC Terrain Denali.

Kan Terrain off-road gaan?

Ja, de 2020 GMC Terrian kan off-road gaan. U kunt deze SUV op elk terrein gebruiken. Dit maakt hem geweldig voor kampeertrips, jagen, vissen, enz. De Terrain line-up omvat nu de AT4 off-road gerichte aanduiding, die ook te zien is op andere GMC modellen. Het is in feite een uiterlijk pakket dat een front skid plate en Goodyear Sport Terrain banden omvat. All-wheel drive kan als optie worden gekocht op de meeste versies, maar is standaard op de AT4.

  GMC Sierra 1500 Betrouwbaarheid

Welke SUV is beter GMC of Chevy?

GMC trucks zijn van meer kwaliteit dan standaard Chevys dankzij GMC’s focus op utility vehicles zoals pickups en SUVs. GMC is de beste keuze als u op zoek bent naar een truck die meer kan trekken en vervoeren en ondersteunende functies heeft die u helpen tijdens uw werkdag.

Wat is het verschil tussen Terrain SLE en SLT?

De zetels van de SLE en SLT zijn in premium stof, terwijl de SLE met geperforeerd leder is uitgevoerd. Standaard achtvoudig verstelbare bestuurdersstoel in de SLT. Upgrade uw entertainment en connectiviteit met een 8-inch GMC infotainment scherm voor de SLT, in tegenstelling tot een 7-inch systeem in de GMC SLE.

Wat is groter traverse of terrain?

De Bestemmingskosten voor zowel de Chevrolet Traverse als de GMC Terrain zijn vergelijkbaar. Het kan moeilijker zijn om een plekje op een kavel te vinden voor de Chevrolet Traverse omdat deze groter is dan de GMC Terrain.

Wat is beter GMC Terrain of Jeep Cherokee?

Zowel de GMC Terrain als de Jeep Cherokee zijn uitstekende keuzes als het gaat om midsize SUV’s. Beide komen met krachtige motoren, veel veiligheidsvoorzieningen, en comfortabele zitplaatsen. Toch heeft de GMC Terrain een aantal voordelen ten opzichte van de Jeep Cherokee. Ondanks hun verschillen in trekvermogen, hebben beide voertuigen geweldige off-road capaciteiten. De Cherokee is meer geschikt voor het rijden op onvoorspelbaar terrein en in ruigere omstandigheden, terwijl de Terrain een breder scala van avontuurlijk rijden aankan.

Heeft de Terrain Android Auto?

Ja, de GMC Terrain ondersteunt Android Auto waarmee u toegang heeft tot uw Android apps zoals YouTube Music, Google Maps en Waze via het infotainmentscherm van uw auto. Met Google Assistant kunt u bellen, berichten versturen en spraakopdrachten gebruiken voor navigatie.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts