GMC Sierra HD Betrouwbaarheid

GMC is een onderdeel van General Motors dat zich richt op grotere voertuigen zoals pick-up trucks, SUV’s, enz. De Sierra HD is een heavy-duty pick-up truck en het heeft ook een klein model genaamd de 1500 Sierra. Deze truck is geschikt voor off-road rijden en slepen.

Overzicht

De HD Sierra is een grote truck, die tot de beste van het geheel behoort. De truck heeft standaard een 6,6 L Duramax diesel in al zijn modellen. Deze krachtige motor levert 445 pk. De truck heeft alle eigenschappen die een heavy-duty truck moet hebben, zoals extreme trekcapaciteiten, 4WD, etc.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een stukje cruciale informatie voordat je een auto koopt. General Motors maakt al eeuwen auto’s, en ze zijn ook betrouwbaar genoeg om te vertrouwen. GMC heeft een betrouwbaarheid rating van 3.0 op 5.0 ranking op 22 van de 32 automerken, dat is niet de grootste. De HD Sierra heeft een gemiddelde betrouwbaarheidsscore van 4 op 5 sterren door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheid is tegenwoordig een grote zorg voor de consument, en dat is een goede zaak. GMC trucks worden regelmatig crash-tests ondergaan door NHTSA en IIHS. De Sierra is zowel door de NHTSA als door de IIHS aan een crashtest onderworpen en heeft van beiden een uitstekende beoordeling gekregen. De Sierra heeft ook veel veiligheidsvoorzieningen zoals lane assist, blind-spot monitoring, collision warning, etc.

  Buick Regal Sportback Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage helpt ons ook bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een auto. GMC heeft een behoorlijke restwaarde, zelfs na 5 jaar. Hij is gemiddeld 50% afgeschreven na 5 jaar. De Sierra heeft ook een behoorlijk afschrijvingspercentage van 40% na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en reparatie kosten zijn niet de laagste bij GMC trucks. Deze trucks en SUV’s kosten gemiddeld zo’n $744 per jaar, wat een beetje hoog is in vergelijking met andere concurrenten. De gemiddelde onderhoudskosten van de Sierra zijn bijna $727 door RepairPal, dit dekt al het preventieve onderhoud en niet tijdige bezoeken.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de GMC Sierra HD?

De GMC Sierra HD is een auto met 6 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Achterwielaandrijving

Wat zijn de pk’s in een GMC Sierra HD en heeft deze een turbo?

De GMC Sierra HD heeft 401 pk en 464 lb-ft koppel. De motor is een Gas V8 met een cilinderinhoud van 6.6L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

GMC Sierra HD heeft 17 x -TBD- inch Stalen Voorwielen en 17 x -TBD- inch Stalen Achterwielen.

Wat is de gemiddelde levensduur van een GMC Sierra?

Een GMC Sierra kan 150.000 mijl meegaan met goed onderhoud. Sommige modellen halen zelfs 200.000 mijl. Uit onderzoek blijkt dat slechts 1,7% van de GMC Sierras de 200.000 mijl zal overschrijden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts