Hyundai Santa Fe Sport Betrouwbaarheid

Alle autoliefhebbers accepteren het feit dat Hyundai een van de meest betrouwbare merken is op het gebied van comfort van de auto. De Hyundai Santa Fe Sport is een klassieke aanvulling op de SUV-vloot van Hyundai. Het is de sportieve versie van de originele Hyundai Santa Fe met bevredigende prestaties.

Overzicht

De Hyundai Santa Fe was tot 2017 een van de uitrustingsniveaus in de Hyundai Santa Fe-lijn. De trim kreeg zoveel waardering dat het niet langer een trimniveau was, ze scheidden het officieel als een modelvoertuig. De Santa Fe Sport heeft drie varianten met basis, 2.0T, en 2.0T Ultimate. Een 2,4-liter viercilinder motor met automatische 6-versnellingsbak levert ongeveer 185 pk. Het model wordt standaard geleverd met voorwielaandrijving, maar er is een optie om te upgraden naar vierwielaandrijving.

Betrouwbaarheid

De Hyundai Santa Fe Sport is een betrouwbaardere optie dan de Santa Fe, hij biedt plaats aan 5 passagiers. Hij heeft een betrouwbaarheidsscore van 3,5 op 5 van J.D. Power, wat beter is dan gemiddeld volgens J.D.’s rating. De klanten vertrouwen sterk op de Santa Fe Sport omwille van zijn comfortabele en betrouwbare rit.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een voertuig, en Hyundai stelt nooit teleur. De SUV-modellen van Hyundai zijn allemaal de beste in business als het gaat om veiligheid ranking. Volgens NHTSA krijgt het 2018-model van de Hyundai Santa Fe Sport een uitstekende algemene veiligheidsscore van 5 sterren.

  Hyundai Palisade Betrouwbaarheid

Wederverkoopwaarde

Het afschrijvingspercentage en de restwaarde zijn ook belangrijke factoren als u van plan bent om uw rit in de komende jaren te veranderen. De restwaarde hangt af van de staat van het voertuig en hoe u voor uw auto zorgt, maar ook de afschrijvingspercentages spelen een rol in het verminderen van de waarde. Normaal gesproken staat Hyundai bekend om zijn waardevastheid, de Santa Fe Sports voorspelt een afschrijving van 53% in 5 jaar.

Onderhoud en reparatie

De gemiddelde kosten voor onderhoud en reparatie van een Hyundai Santa Fe Sport bedragen ongeveer $319 per jaar. De kosten kunnen verschillen per locatie, maar voor een in goede staat verkerende Santa Fe Sport zijn de onderhoudskosten betaalbaar.

FAQ

Is de Santa Fe Sport een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?
De Hyundai Santa Fe Sport is een All-Wheel-Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Hyundai Santa Fe Sport?

De Hyundai Santa Fe Sport is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Santa Fe Sport en heeft deze een turbo?

De Hyundai Santa Fe Sport heeft 240 pk en 260 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

  Hyundai Tiburon betrouwbaarheid

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Hyundai Santa Fe Sport?

18,54 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Hyundai Santa Fe Sport heeft 19 X 7,5 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 7,5 inch Aluminium Achterwielen.

Hoe lang gaat een Hyundai Santa Fe Sport mee?

De Sport is een betrouwbaar voertuig dat tussen de 200.000 en 250.000 mijl meegaat als het onderhouden wordt en met conservatieve rijgewoonten gereden wordt. De jaarlijkse kilometrage van de Santa Fe sport is 15.000 mijl. Hij kan tussen 13 en 17 jaar meegaan zonder dure reparaties of defecten.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts