Land Rover Defender betrouwbaarheid

Land Rover Defender is een oude offroader die in 1983 in productie ging. Tot 2012 werd hij geproduceerd door Land Rover en later door Jaguar Land Rover. Het was een serie van Britse off-road auto’s en pick-up trucks met vierwielaandrijving. Het was wijd en zijd bekend en kreeg wereldwijd een goede reputatie vanwege zijn robuustheid en veelzijdigheid.

Overzicht

De Land Rover Defender was eerder onderverdeeld in een serie Land Rover 90 en Land Rover 110. In de loop der jaren is de Land Rover Defender veel veranderd. Hij is er in verschillende carrosserie stijlen en een verscheidenheid aan motoren, waaronder 3-deurs, 5-deurs, 2-deurs hardtop stijlen, en I4, I6, en V8 motoren. Momenteel is de nieuwe 2,2-liter TDCi-motor van de Defender de krachtigste en meest geraffineerde motor die de Defender ooit heeft gebruikt. Zowel diesel- als benzinemotoren zijn beschikbaar op de Land Rover Defender. De dieselmotoren hebben een cilinderinhoud van 2996 cc en 2995 cc; de benzinemotoren hebben een cilinderinhoud van 1997 cc en 2995 cc.

Betrouwbaarheid

In het onderzoek onder 30 fabrikanten eindigde Land Rover op de 22e plaats. De eigenaars waren vol lof over de praktische bruikbaarheid, veiligheid en styling. In het afgelopen jaar heeft meer dan een derde van de klanten problemen ondervonden met hun auto, waardoor de betrouwbaarheidsbeoordeling een flinke deuk heeft opgelopen.

  Buick LaCrosse Betrouwbaarheid

Veiligheid

De Defender wordt standaard geleverd met een indrukwekkende hoeveelheid veiligheidsuitrusting, samen met zijn robuuste frame. Als gevolg daarvan kreeg hij vijf sterren in de crashtests van Euro NCAP, waardoor hij nog aantrekkelijker wordt voor gezinnen. ANCAP heeft de Land Rover Defender met 32,51 op 38 beoordeeld in hun crash- en veiligheidstests.

Afschrijvingspercentage

Land Rover wagens staan bekend om hun stijlvolle looks op straat en betrouwbaarheid buiten de gebaande paden. De waarheid is dat ze niet de beste auto’s zijn om uw geld in te investeren ondanks hun aantrekkingskracht en geschiedenis. In vergelijking met andere SUV’s, hebben Land Rovers een lagere waarde na verloop van tijd. Het afschrijvingspercentage voor een 2020 Land Rover Defender wordt geschat op 55% na vijf jaar.

Onderhoud en reparatie

De Land Rover Defender kreeg de laagst mogelijke score in een onderzoek uitgevoerd door Reliability Index. De gemiddelde onderhoudskosten voor Land Rover SUV’s bedragen $1.174, volgens RepairPal.com.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Defender?

De Land Rover Defender is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Vierwielaandrijving

Wat is het vermogen van een Defender en heeft hij een turbo?

De Defender heeft 395 pk en 406 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 met een cilinderinhoud van 3.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

  Kia Cadenza Betrouwbaarheid

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Land Rover Defender?

21,84 cm.

Welk type wielen heeft hij?

De Defender heeft 20 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 8,5 inch Aluminium Achterwielen.

Is de 2021 Land Rover Defender een goede auto?

Een 7,0 rating staat voor gemiddelde prestaties. Hoewel de Defender kan worden gebruikt op de weg, zijn er zo veel andere functies aan deze Land Rover. De SUV is ruim en heeft een krachtige turbo-zes motor. Het biedt ook een soepele rit. Het is geen verrassing dat het onze SUV van het Jaar in 2021 is.

Is de 2022 Land Rover Defender een goede auto?

Hoewel de 2022 Land Rover Defender een formidabele terreinwagen is en goede on-road-manieren heeft, is hij niet zo goed gebouwd als zijn rivalen. De kwaliteit van de cabine is ook matig en het brandstofverbruik is laag. Omdat de Defender niet aan een crashtest is onderworpen, heeft hij geen totaalscore.

Heeft de Land Rover Defender adaptieve cruise control?

Adaptieve cruise control is beschikbaar op de XDYNAMIC HSE uitvoering voor zowel de Defender 90 als de Defender 110 SUV. Range Rover Evoque – Adaptive Cruise Control kan alleen worden aangeschaft met het Driver Assist Package, dat beschikbaar is op alle uitrustingsniveaus.

Heeft het Android Auto?

Ja, Land Rover heeft Android Auto. Android Auto is nu beschikbaar op alle nieuwe Land Rover & Range Rover SUV’s uitgerust met het Smartphone Pack. Het laat u toe uw favoriete Android apps en functies te gebruiken via het InControl display.

  Porsche vs Corvette betrouwbaarheid - wat is beter

Heeft Land Rover Defender CarPlay?

Ja, de Defender heeft CarPlay. U kunt uw iPhone of iPad via de USB-poort aansluiten op het infotainmentsysteem. Land Rover Defender ondersteunt Apple CarPlay, waarmee u via het infotainmentscherm van uw auto toegang hebt tot uw iPhone-apps zoals Spotify, Google Maps, Waze en iTunes. Siri kan worden gebruikt om te bellen, berichten te versturen en navigatie te gebruiken met spraakopdrachten.

Is luchtvering standaard op de Land Rover Defender?

De nieuwe Defender maakt, net als de meeste SUV’s van de Britse autofabrikant, gebruik van een instelbare luchtvering om de rijhoogte en het comfort te regelen. Land Rover’s nieuwste SUV heeft in de laagste stand een indrukwekkende bodemvrijheid van 8,5 inch.

Heeft de Land Rover Defender een head-up display?

Ja, het Head-Up Display (HUD) van de Defender toont essentiële voertuiginformatie, zoals de snelheid en de versnellingspositie, op de voorruit.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts