Mitsubishi Lancer Betrouwbaarheid

Mitsubishi Motors is een bekend Japans autobedrijf dat al vele jaren bestaat en bekend staat om zijn goedkope prijs. De Lancer is een 4-deurs sedan die in het verleden behoorlijk beroemd is geweest. De Lancer was een degelijke auto met bevredigende betrouwbaarheidspunten.

Overzicht

De Lancer is sinds 1973 in productie en hij is uiteindelijk in 2017 uit de VS verdwenen. De auto is nog steeds aanwezig op de markten van oude auto’s en het is een goede aankoop. Er zijn vele generaties van de Lancer en hij wordt nog steeds gebruikt voor modificatiedoeleinden. De 9e generatie was de laatste en die kwam met een 2.0 L motor.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid in een auto is een van de belangrijkste factoren voor het kopen van een auto. Mitsubishi is beroemd om zijn goedkope prijzen, maar de kwaliteit van de onderdelen is nooit de beste geweest. De auto’s hadden problemen met hun goedkope motoren die olie verbrandden en zelfs voor 100.000 mijl onbruikbaar werden. De Lancer is nog steeds een betrouwbare optie voor zijn prijs en hij heeft ook lage onderhoudskosten. Hij heeft een betrouwbaarheidsscore van 3 op 5 sterren.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen in een auto zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi auto’s testen hun veiligheid vaak aan de hand van crashtests die worden gehouden door IIHS en NHTSA. De Lancer is door NHTSA aan een crashtest onderworpen en kreeg 4 van de 5 sterren.

  Mitsubishi Mirage G4 betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij belangrijk om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi is een Japans merk dat zijn waarde zeer goed vasthoudt en gemiddeld 40% afschrijft na 5 jaar, wat geweldig is in termen van auto’s. De Lancer is een oude auto, dus het afschrijvingspercentage hangt vooral af van de staat waarin hij verkeert.

Onderhoud en herstelling

Onderhouds- en reparatiekosten zijn de grootste deal-breaker bij het kopen van een auto. Mitsubishi auto’s, echter, als een Japans merk kost minder in vergelijking met veel andere auto’s. De gemiddelde onderhoudskosten van Mitsubishi auto’s liggen rond de $300. De Lancer kost zelfs minder dan 500 dollar per jaar voor al het onderhoud, maar dit is voornamelijk afhankelijk van de kilometerstand van de auto.

FAQ

Is de Mitsubishi Lancer een Voorwielaandrijving, Achterwielaandrijving of All-Wheel-Drive auto?

De Mitsubishi Lancer is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mitsubishi Lancer?

De Mitsubishi Lancer is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Mitsubishi Lancer en heeft hij een turbo?

De Mitsubishi Lancer heeft 148 pk en 145 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mitsubishi Lancer?

12.3 Cubic Feet ( 0,348 m3 )

  Mitsubishi Outlander Betrouwbaarheid

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mitsubishi Lancer?

13,97 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

Mitsubishi Lancer heeft 16 X 6,5 inch Aluminium Voorwielen en 16 X 6,5 inch Aluminium Achterwielen.

Hebben Mitsubishi Lancers problemen?

Grote problemen zijn zeldzaam voor Mitsubishi Lancers tot 100.000 mijl. De CVT transmissie modellen waren de eerste die problemen hadden.

Gaan Mitsubishi Lancers lang mee?

Met basisonderhoud en voorzichtig rijgedrag is de Mitsubishi Lancer vrij betrouwbaar. Hij kan 150.000 tot 200.000 mijl meegaan. Hij kan tussen 10 en 13 jaar meegaan met basisonderhoud en voorzichtig rijgedrag, gebaseerd op een gemiddeld jaarkilometrage van 15.000 MPG.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts