Mitsubishi Outlander Betrouwbaarheid

Mitsubishi Motors is een bekend Japans autobedrijf dat al vele jaren bestaat en het staat bekend om zijn goedkope prijs. De Outlander is een compacte SUV van Mitsubishi en hij kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Hij heeft extra ruimte en kan worden gebruikt voor off-roading.

Overzicht

De Outlander werd voor het eerst geïntroduceerd in 2001 en hij is nu aan zijn 4e generatie toe. De SUV is er ook in een PHEV-uitvoering. Het gewone model wordt geleverd met een 2,5 L I4-motor die maximaal 181 pk levert.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid in een auto is een van de belangrijkste factoren voordat je een auto koopt. Mitsubishi is beroemd om zijn goedkope prijzen, maar de kwaliteit van de onderdelen is nooit de beste geweest. De auto’s hadden problemen met hun goedkope motoren die olie verbrandden en zelfs voor 100.000 mijl onbruikbaar werden. De Outlander is de meest betrouwbare auto van Mitsubishi met een betrouwbaarheidsscore van 83 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen in een auto zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi auto’s testen hun veiligheid vaak door middel van crashtests gehouden door IIHS en NHTSA. De Outlander is door IIHS aan een crashtest onderworpen en heeft de Top Safety Pick+ award gekregen.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij essentieel om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi, een Japans merk, houdt zijn waarde zeer goed vast en het heeft een gemiddelde afschrijving van 40% na 5 jaar, wat geweldig is in termen van auto’s. De Outlander heeft een hoog afschrijvingspercentage van ongeveer 53%.

  Ford C Max Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en reparatiekosten zijn de grootste deal-breaker bij het kopen van een auto. Mitsubishi auto’s, echter, als een Japans merk kost minder in vergelijking met veel andere auto’s. De gemiddelde onderhoudskosten van Mitsubishi auto’s liggen rond de $300. De Outlander kost ongeveer $700 per jaar voor al zijn onderhoud, maar dit is voornamelijk afhankelijk van de kilometerstand van de auto.

FAQ

Is de Mitsubishi Outlander een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mitsubishi Outlander is een auto met voorwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Mitsubishi Outlander?

De Mitsubishi Outlander is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 2WD

Wat zijn de pk’s in een Mitsubishi Outlander en heeft deze een turbo?

De Mitsubishi Outlander heeft 181 pk en 181 lb-ft koppel. De motor is een Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2,5 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mitsubishi Outlander?

21,08 cm.

Welk type wielen heeft het?

Mitsubishi Outlander heeft 18 X 7,5 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 7,5 inch Aluminium Achterwielen.

Welke problemen hebben Mitsubishi Outlanders?

Mitsubishi Outlander eigenaren melden dat hun AC geen koude lucht blaast. Veel van deze eigenaren vonden het probleem te worden veroorzaakt door een defecte drukschakelaar. Eenheden getroffen door dit probleem kan worden gevonden in de volgende modeljaren: 2003, 2005 en 2007, 2009, 2010, 2014, 2015, en 2014.

  Mitsubishi i-MiEV betrouwbaarheid

Is de 2022 Mitsubishi Outlander het kopen waard?

Als u op zoek bent naar een kleine SUV, is de 2022 Mitsubishi Outlander het overwegen waard. Hoewel de Outlander een eleganter ontwerp heeft, veel standaardfuncties, functionaliteit voor zeven zitplaatsen en een lagere prijs, is het nog steeds een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar chique SUV’s.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts