Mitsubishi Mirage Betrouwbaarheid

Mitsubishi Motors is een bekend Japans autobedrijf dat al vele jaren bestaat en het staat bekend om zijn goedkope prijs. De Mirage is een 5-deurs hatchback die de meest populaire auto van Mitsubishi in de VS is geweest. De Mirage is ook behoorlijk betrouwbaar en duurzaam en hij is goedkoop geprijsd.

Overzicht

De Mirage is al sinds 1978 in productie en is nog steeds behoorlijk beroemd in de VS. De Mirage heeft ook een sedan model. Er zijn vele generaties van de Mirage geweest en hij is nu in zijn 5e generatie. Hij wordt geleverd met een 1.2 drie-cilinder motor.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid in een auto is een van de belangrijkste factoren voordat je een auto koopt. Mitsubishi is beroemd om zijn goedkope prijzen, maar de kwaliteit van de onderdelen is nooit de beste geweest. De auto’s hadden problemen met hun goedkope motoren die olie verbrandden en zelfs voor 100.000 mijl onbruikbaar werden. De Mirage is de meest betrouwbare auto van Mitsubishi.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen in een auto zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi auto’s testen hun veiligheid vaak door middel van crashtests gehouden door IIHS en NHTSA. De Mirage is getest door zowel IIHS als NHTSA, en kreeg van hen een gemiddelde beoordeling.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij essentieel om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi, een Japans merk, houdt zijn waarde zeer goed vast en het heeft een gemiddelde afschrijving van 40% na 5 jaar, wat geweldig is in termen van auto’s. De Mirage heeft een hoog afschrijvingspercentage van ongeveer 60%.

  Mitsubishi Galant Betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatiekosten zijn de grootste deal-breaker bij het kopen van een auto. Mitsubishi auto’s, echter, als een Japans merk kost minder in vergelijking met veel andere auto’s. De gemiddelde onderhoudskosten van Mitsubishi auto’s liggen rond de $300. De Mirage kost zelfs minder dan $500 per jaar voor al het onderhoud, maar dit is voornamelijk afhankelijk van de kilometerstand van de auto.

FAQ

Is de Mitsubishi Mirage een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mitsubishi Mirage is een auto met voorwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Mitsubishi Mirage?

De Mitsubishi Mirage is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Mitsubishi Mirage en heeft hij een turbo?

De Mitsubishi Mirage heeft 78 pk en 74 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-3 met een cilinderinhoud van 1.2 L Het brandstofsysteem is: MPI.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mitsubishi Mirage?

6.3 inches ( 16 cm )

Wat voor soort wielen heeft het?

Mitsubishi Mirage heeft 14 X 4,5 inch Aluminium Voorwielen en 14 X 4,5 inch Aluminium Achterwielen.

Wat is er mis met de Mitsubishi Mirage?

Sommige 2017 Mitsubishi Mirages zijn er niet in geslaagd om koude lucht door hun airconditioners (A/C units) te blazen als gevolg van een tekort aan freon. Dit is de meest voorkomende reden dat de airco-unit geen koude lucht kan blazen. Het is echter ook mogelijk dat de compressor niet goed werkt of dat er andere oorzaken zijn.

  Ford Explorer Betrouwbaarheid

Hoe lang gaat een Mitsubishi Mirage mee?

Een Mitsubishi Mirage gaat gemiddeld tussen de 150.000 en 170.000 kilometer mee. Ongeplande reparaties aan een Mirage zijn ongeveer 0,13 keer per jaar nodig met een kans van 9% op een ernstig probleem.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts