Mitsubishi Eclipse Cross betrouwbaarheid

Mitsubishi Motors is een bekend Japans autobedrijf dat al vele jaren bestaat en het staat bekend om zijn goedkope prijs. De Eclipse Cross is een 5-deurs compacte crossover SUV en hij ziet er erg goed uit. De SUV is ook verkrijgbaar in een PHEV variant.

Overzicht

De Eclipse Cross werd geïntroduceerd in 2011 en is veel laag geprijsd in vergelijking met veel andere concurrenten. De auto is verkrijgbaar in 3 uitrustingsniveaus, waarvan één een PHEV-versie is. De benzinemotoren zijn 1.5 L I4 en 2.0 L I4 motoren. De auto heeft veel verbeteringen in zijn transmissiesysteem, met een Aisin-transmissiesysteem van Toyota.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid in een auto is een van de belangrijkste factoren voor het kopen van een auto. Mitsubishi is beroemd om zijn goedkope prijzen, maar de kwaliteit van de onderdelen is nooit de beste geweest. De auto’s hadden problemen met hun goedkope motoren die olie verbrandden en zelfs voor 100.000 mijl onbruikbaar werden. De Eclipse Cross heeft een gemiddelde betrouwbaarheidsscore van 52 op 100 door Consumer Reports.

Veiligheid

Veiligheidsmaatregelen in een auto zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi auto’s testen hun veiligheid vaak door middel van crashtests die worden gehouden door IIHS en NHTSA. De Eclipse Cross is getest door IIHS en NHTSA, en heeft van hen een goede beoordeling gekregen. Hij heeft ook veel veiligheidsopties zoals lane departure warning, voetgangersdetectie, forward collision warning, enz.

  Buick Envision Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij essentieel om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Mitsubishi, een Japans merk, houdt zijn waarde zeer goed vast en heeft een gemiddelde afschrijving van 40% na 5 jaar, wat geweldig is in termen van auto’s. De Eclipse Cross heeft een behoorlijk afschrijvingspercentage van 50% na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en reparatiekosten zijn de grootste deal-breaker bij het kopen van een auto. Mitsubishi auto’s, echter, als een Japans merk kost minder in vergelijking met veel andere auto’s. De gemiddelde onderhoudskosten van Mitsubishi auto’s liggen rond de $300. De Eclipse Cross kost ongeveer $500 per jaar voor al zijn onderhoud en andere reparaties.

FAQ

Is Mitsubishi Eclipse Cross een voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mitsubishi Eclipse Cross is een vierwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Mitsubishi Eclipse Cross?

De Mitsubishi Eclipse Cross is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Mitsubishi Eclipse Cross en heeft deze een turbo?

De Mitsubishi Eclipse Cross heeft 152 pk en 184 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 1,5 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mitsubishi Eclipse Cross?

8,5 inch ( 21,59 cm )

  Mitsubishi Endeavor Betrouwbaarheid

Wat voor soort wielen heeft het?

Mitsubishi Eclipse Cross heeft 18 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

Is de Mitsubishi Eclipse een goede auto?

De Eclipse is een goede auto. De algemene betrouwbaarheid van de Mitsubishi Eclipse is 67,3, wat hem zeer betrouwbaar maakt. Deze grafiek laat zien hoe hij scoort in vergelijking met andere auto’s. De gemiddelde algemene beoordeling voor deze auto is echter 57.

Hoe lang gaan Mitsubishi Eclipse Cross mee?

Een Cross gaat gemiddeld tussen 170.000 en 190.000 mijl mee. Ongeplande reparaties zijn voor Eclips ongeveer 0,16 keer per kalenderjaar nodig. Er is een kans van 13% dat ze ernstige problemen krijgen. Een gemiddelde Eclipse-eigenaar besteedt jaarlijks 510 dollar aan reparaties.

Heeft Eclipse Cross een zonnedak?

Ja, Eclipse Cross heeft een zonnedak, dat manueel of automatisch kan geopend worden. U kunt genieten van de wereld om u heen, waar u ook bent. Het elektrisch panoramisch zonnedak van de Eclipse Cross voegt die “wow”-factor toe aan uw ritten.

Is de Mitsubishi Eclipse Cross een kleine SUV?

Ja, Eclipse cross is een kleine SUV. De Mitsubishi Eclipse Cross, een compacte SUV met een unieke vorm, is kleiner dan de meeste. Dit betekent dat hij binnenin minder ruimte heeft dan typische SUV’s.

Heeft 2022 Cross een Turbo?

De 1,5-liter viercilinder turbomotor die de 2022 Eclipse Cross aandrijft, is dezelfde als in de vorige modellen. Hij levert 152 pk en een koppel van 184 lb-ft. In bepaalde omstandigheden kan hij levendig aanvoelen bij lage snelheden in stadsstraten.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts