Nissan Juke betrouwbaarheid

Nissan is één van de meest solide Japanse autofabrikanten en ze staan ook bekend om hun betrouwbaarheid. De Juke is een subcompacte SUV en hij lijkt meer op een hatchback dan op een SUV. De auto is over de hele wereld behoorlijk solide geweest.

Overzicht

De Nissan Juke is sinds 2010 wereldwijd bekend en heeft in 2019 net zijn tweede generatie gekregen. Hij werd echter in 2018 vervangen door de Nissan Kicks. De meest recente generatie Juke heeft een 1.0 L Turbo motor met een geweldig uitziend interieur en vele andere functies.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto zijn de belangrijkste factoren voordat je een auto koopt. Net als veel andere Japanse merken, is Nissan ook een van de meest betrouwbare merken. Het staat op de 9e plaats van 32 automerken over de hele wereld, wat behoorlijk significant is. De Juke heeft een grote betrouwbaarheid rating van 3,5 van de 5,0 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheid is nog een andere factor om de betrouwbaarheid van een auto te beoordelen. Nissan heeft behoorlijk veilige auto’s gemaakt met een adequaat aantal veiligheidsvoorzieningen. De Juke heeft echter crashtests ondergaan en heeft in 2017 in de VS slechts gemiddeld gepresteerd. Verder heeft de auto veel veiligheidsvoorzieningen zoals airbags, collision alert, pre-collision brakes, etc.

  Chevrolet HHR Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Afschrijvingspercentage helpt ons ook bij het kennen van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een auto. Nissans houden hun waarde meestal vrij goed vast omwille van hun geweldige kwaliteit motoren en onderdelen. Het gemiddelde afschrijvingspercentage van een Nissan auto is 42% na 5 jaar. Echter, de afschrijving van de Juke is ongeveer 40% na 3 jaar, wat enorm is.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten is het gebied waar de meeste auto’s hun klanten verliezen. Japanse autofabrikanten zoals Nissan of Toyota staan echter bekend om hun lage onderhouds- en reparatiekosten. De gemiddelde onderhouds- en reparatiekosten van de Juke liggen rond de $500 per jaar.

FAQ

Is de Nissan Juke een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Nissan Juke is een All Wheel auto.

Hoeveel zitplaatsen zitten er in de Nissan Juke?

De Nissan Juke is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Small Station Wagon

Wat zijn de pk’s in een Nissan Juke en heeft deze een turbo?

De Nissan Juke heeft 188 pk en 177 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 1.6 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Nissan Juke?

6,6 inch ( 16,76 cm )

Wat voor soort wielen heeft hij?

Nissan Juke heeft 17 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

  Nissan NV200 Betrouwbaarheid

Waarom is de Nissan Juke zo slecht?

Zeven recalls zijn uitgegeven voor de Juke, die te wijten kunnen zijn aan brandstoflekkage of zuurstofsensor problemen. Het is de moeite waard om met een Nissan dealer te praten om er zeker van te zijn dat de auto die u geïnteresseerd bent in de aankoop de vereiste werkzaamheden heeft ondergaan.

Welke problemen heeft Nissan Juke?

  • Slijpend Geluid van Transmissie.
  • Transmissie Storing.
  • Geen-start-toestand.

Heeft Nissan Juke transmissie problemen?

Het is gemakkelijk om dit type van probleem te ontdekken. Nissan Juke transmissie problemen kunnen manifesteren als het verschuiven van vertragingen of springen of knarsen terwijl versnelling, de auto schudden bij alle snelheden, fluitende geluiden, of een brandende geur van onder de motorkap.

Heeft Nissan Juke distributieriem of ketting?

De standaarduitrusting van de Nissan JUKE omvat een distributieketting voor de benzinemotor. Het dieselmodel heeft echter een tandriem of riem. De riem moet worden gecontroleerd en vervangen om de vijf jaar of 90.000 mijl, afhankelijk van wanneer het zich voordoet.

Is de Nissan Juke een damesauto?

De Juke is genderneutraal, met gespierde spatborden, schuin aflopend dak en 370Z-achtige staarten. Hij heeft echter “schattige” insecten-ogen lampen, en voor sommigen, een lachende barbecue. De New Beetle van de laatste generatie had een ingebouwde bloemenhouder. Dat is pas meisjesachtig.

Hoe lang moet een distributieketting van een Nissan Juke meegaan?

De eerste vervangingsinterval is 150.000km of 90.000 mijl of 96 maand. Elke 75.000km (of 45.000 mijl) moet worden vervangen na de eerste vervanging. Dit zal 48 maanden duren. Periodiek onderhoud is niet nodig. Als klepgeluiden vaker voorkomen, moet u de speling controleren.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts