Wat is de beste pendelauto?

Een forensenauto is een auto die dagelijks wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals naar en terug van het werk gaan, de kinderen naar school brengen, of boodschappen doen. Een goede forensenauto is ruim genoeg, maar niet te groot, een die fatsoenlijke MPG, en heeft veel opslagruimte en algemeen gemak functies.

Dat gezegd zijnde, grote SUV’s of grote sedans zijn niet echt bedoeld voor woon-werkverkeer taken, maar sommigen geloven nog steeds dat ze de beste dagelijkse chauffeurs die er zijn. Als we willen de beste woon-werkverkeer voertuigen aan te wijzen, zijn we in de eerste plaats gaan concentreren op mid-size of compacte auto’s.

De Honda Civic is een legende op het gebied van forensenauto’s. Het is dan ook onmogelijk om een lijst van de beste forensenauto’s op te stellen zonder Honda’s beste auto erin op te nemen. Naast de Civic is de Chevy Cruze ook een geweldige forensauto, net als de Ford Fusion Hybrid sedan.

Als u echter wilt dat uw woon-werkverkeer een veel aangenamere ervaring wordt, moet u kiezen voor de BMW 3-serie of de Audi Q5. Welke auto u ook wilt, test ze allemaal zo grondig mogelijk om tot een goede aankoopbeslissing te komen.

Honda Civic

De Honda Civic is een stadslegende, waar je ook komt, je komt er altijd minstens een dozijn tegen die zomaar rondrijden. Niemand merkt ooit een Civic op omdat een Civic perfect opgaat in een stedelijke levensstijl. De 2017-2018 generatie Civic is een betrouwbare, goed uitgeruste, en goed geprijsde dagelijkse bestuurder, en dat geldt ook voor de nieuwe.

Er zijn tal van verschillende modellen om uit te kiezen, of je nu een 2-deurs of een 4-deurs sedan wilt, en ze zijn allemaal superieur betrouwbaar. Naast betrouwbaar zijn reserveonderdelen gemakkelijk te krijgen en heeft bijna elke garage uitgebreide ervaring met Civic-onderhoud.

  Wie maakt de meest betrouwbare turbomotor?

Chevrolet Cruze

Om vrijwel dezelfde redenen is de Chevrolet Cruze ook een geweldige dagelijkse bestuurder, maar de Cruze kan nog efficiënter zijn terwijl hij niet zo betrouwbaar is als de Civic. Dat gezegd zijnde, de Chevy Cruze is een redelijk betrouwbare auto, maar bijna geen enkele auto is zo betrouwbaar als de Civic.

De Cruze is niet alleen betaalbaar, maar heeft ook een meer volwassen ontwerp dat nog meer opgaat in de achtergrond dan dat van de Civic. Waar de Cruze echter in uitblinkt is de binnenruimte, want die biedt hij in overvloed, zelfs voor de grootste personen.

Ford Fusion Hybrid

Als sedans uw ding zijn, is de Ford Fusion Hybrid de auto die u moet kiezen als u een all-round geweldige dagelijkse rijervaring wilt. Qua design is het makkelijk om te zeggen dat de Fusion er veel beter uitziet dan de Civic of de Cruze, en sommigen geloven zelfs dat hij kan worden aangezien voor een auto die twee keer zo duur is.

Het beste aan de Fusion Hybrid is echter de efficiency, het superieure infotainmentsysteem en de vele comfort- en zitmogelijkheden. Met maar liefst 42 MPG is de Fusion toonaangevend in zijn klasse als het gaat om efficiency, en ook het Sync3 infotainmentsysteem is toonaangevend in zijn klasse.

BMW 3-serie

De BMW 3-serie is altijd een toonbeeld geweest van luxe, technologie en enthousiast rijgedrag, en de nieuwste 3-serie is dat allemaal, en nog veel meer. Met een volledig herontworpen interieur en exterieur zit de nieuwe 3-serie nu dichter bij de 5-serie als het op luxe aankomt, terwijl hij toch een meer benaderbaar formaat heeft behouden.

  Wat kan een automotor ruïneren?

De oudere 3-serie was een beetje meh omdat het aan het interieur ontbrak. De 3-serie ziet er niet alleen goed uit, maar is ook een plezier om in te rijden dankzij de vele motoropties die zowel efficiënt, betrouwbaar als verfijnd zijn.

Audi Q5

Het is niet eerlijk om over geweldige pendelaars te praten zonder minstens één Audi-model te vermelden, maar te oordelen naar de stijgende populariteit die SUV de laatste jaren volgen, is de Q5 de voor de hand liggende keuze. Qua afmetingen is de Q5 gewoon perfect, want hij biedt voldoende ruimte en een verhoogde rijpositie die geen afbreuk doet aan het zicht of de praktische bruikbaarheid.

Qua design straalt de Q5 zowel van binnen als van buiten verfijning uit en hij voelt goed gebouwd aan. De betrouwbaarheid is ook prima, want Audi investeert veel tijd in hun populairste modellen. Er zijn veel motoren om uit te kiezen en elk van hen is betrouwbaar, geavanceerd en gemakkelijk te onderhouden.

FAQ Sectie

Welke auto’s zijn slechte pendelaars?

Een ondermaatse pendelauto biedt niet het absolute minimum aan comfortfuncties, is duur, onbetrouwbaar en duur in onderhoud. Supercars zijn dus een absolute no-go. Iets als een McLaren zou nooit als dagelijkse bestuurder gebruikt mogen worden, omdat er geen laadruimte is en ze veel te duur zijn.

Sommige sportauto’s moeten ook vermeden worden, terwijl andere opgefriste versies van gewone auto’s beter kunnen zijn, maar nog steeds niet optimaal. Verder is elke grote auto ook geen goed idee om voor de hand liggende redenen.

  Beste auto voor knieklachten

Zijn elektrische auto’s goede dagelijkse bestuurders?

Elektrische auto’s kunnen zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik als u het EV-platform volledig kunt benutten. Als uw werkruimte bijvoorbeeld over EV-laders beschikt, dan is een EV een goede keuze. En als je een parkeerplaats hebt die EV-laadmogelijkheden biedt, dan is het ook een goede optie om voor een EV te kiezen.

Heb je daar echter geen toegang toe en leg je regelmatig lange afstanden af, dan is een EV geen goede optie. Dat gezegd zijnde, kunt u een EV uitproberen door gewoon te kiezen voor een hybride, en als u kunt genieten van een hybride voor wat het is, dan kunt u gewoon overstappen naar een EV wanneer u er klaar voor bent.

Zijn benzinewagens beter voor dagelijks gebruik dan dieselwagens?

In de meeste gevallen kiest u beter voor een kleine turbobenzinemotor dan voor een diesel, van welke soort dan ook. Dieselauto’s zijn beter voor lange afstanden, maar stedelijke omgevingen zijn beter af zonder dieselmotor om verschillende redenen.

Benzinemotoren zijn beter omdat ze minder vervuilen, en de meeste hebben nog steeds geen complexe uitlaatroetfilters die de neiging hebben stuk te gaan als niet van tijd tot tijd met hoge snelheden wordt gereden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts