10 Beste tweedehands forensauto’s

Mensen die langere afstanden moeten rijden om elke ochtend op het werk te komen, houden van forensenauto’s. Een gebruikte forens auto kan een geweldige optie voor iedereen die waarde hecht aan het brandstofverbruik van een kleinere, minder dure auto, of als u wilt om geld te besparen op uw auto.
Er zijn veel forenzenauto’s die niet klein zijn en sommige zijn niet hetzelfde. Daarom hebben we enkele verrassingen opgenomen in onze lijst van de top 10 forensenwagens. Laten we eens een overzicht nemen van wat deze dagelijkse bestuurders kunnen bieden.

Wat maakt een geweldige forensenauto?

Als je elke dag pendelt en weet hoe belangrijk het is om een auto te hebben die goede benzine kilometers, veiligheidsvoorzieningen en comfort biedt. U moet genieten van het rijden met uw voertuig naar het werk elke dag.

Top 10 beste tweedehands auto’s om te kopen als pendelaar

01. Mazda Mazda2

De Mazda Mazda2 is een geweldige optie voor pendelaars. Zijn lichtgewicht chassis werd getuned om een betere wegligging te bieden dan andere modellen in zijn klasse. De Mazda Mazda2 hatchback heeft een 1,5-liter viercilindermotor met een vermogen van 100 pk en een koppel van 98 lb-ft. De standaard handgeschakelde vijfversnellingsbak is de meest efficiënte voor subcompacte auto’s (29pg in de stad/35-mpg op de snelweg). De Mazda2 kan ook besteld worden met een automatische versnellingsbak met 4 versnellingen. Hoewel de Mazda2 een kleine hatchback is, heeft hij minder voorzieningen dan de 2011-2013 modellen. Het 2014 model en hoger zijn echter beter uitgerust.

02. Volkswagen Jetta TDI

Voor wie 50-100 mijl per dag pendelt, is de Volkswagen Jetta TDI een goed bewaard geheim. Deze compacte sedan heeft een 2.0-liter turbodiesel motor die 30 mpg levert bij stop-and-go rijden en 42 mpg op de snelweg. De indrukwekkende efficiëntie van de Jetta TDI wordt gekoppeld aan een vermogen van 140 pk en een koppel van 236 lb ft. Hierdoor voelt de Jetta TDI snel aan op de snelweg. U kunt kiezen tussen een handgeschakelde zesversnellingsbak en een geautomatiseerde zesversnellingsbak van de auto. De Jetta is in 2011 opgewaardeerd naar een groter platform. Hij biedt meer binnenruimte, maar minder luxe dan oudere modellen.

  Zijn hybride auto's goed voor op de snelweg?

03. Toyota Prius

Als u alleen geeft om brandstofefficiëntie met hoge kilometrage, is de Toyota Prius nog steeds de beste tweedehands forensenauto. De Toyota Prius is de vaandeldrager van de hybride wagens. Hij heeft een 1.8-liter viercilinder motor die gekoppeld is aan een paar elektromotoren om 134 pk te genereren. Het indrukwekkende verbruik van de compacte Prius hatchback, 51pg in de stad en 48 op de snelweg, is indrukwekkender dan elk ander voertuig in zijn klasse. De huidige generatie Prius werd in 2010 voor het eerst bij de dealers geïntroduceerd. Er is veel tweedehands voorraad.

04. Honda Inzicht

We schrappen de meest recente editie van de subcompact hybride Honda Insight uit onze lijst van beste forensenwagens. In plaats daarvan gebruiken we het model van de eerste generatie. De nieuwste Honda Insight komt pas in 2006 op de markt, dus u zult tot die tijd moeten wachten. De besparingen op uw maandelijkse brandstofrekening zullen het echter meer dan waard zijn. De hatchback met handgeschakelde vijfversnellingsbak haalt 48 mpg in de stad en 56 mpg op de snelweg. Een continu variabele automaat is ook een optie, maar die is niet zo zuinig. De Insight heeft een aantal nadelen, zoals twee-passagiers zitplaatsen, zwakke 73 pk, en 91-lbft koppel uit een drie cilinder, 1.0-liter benzinemotor die wordt gekoppeld aan een elektromotor. De lage aankoopprijs en het lage brandstofverbruik maken van de Honda echter een overtuigende keuze voor iedereen die niet van plan is om te carpoolen.

05. Hyundai Accent

De Hyundai Accent is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een tweedehands pendelauto die met zijn tijd meegaat. Hij biedt ook een hoog uitrustingsniveau tegen een redelijke prijs. De Hyundai Accent is een subcompacte hatchback die voor het laatst werd geüpdatet in 2012. Hij heeft een stijlvol interieur met aantrekkelijk plaatwerk en Bluetooth connectiviteit. U kunt ook keyless entry en cruise control krijgen. Al deze functies zijn geweldig voor een auto waarmee je elke dag naar je werk rijdt. De Hyundai Accent heeft zowel een handgeschakelde zesversnellingsbak als een automatische transmissie. Zijn 138 pk, vier-cilinder molen produceert 123 lbft van koppel (samen met 28 mpg voor stadsverkeer en 37 mpg tijdens het cruisen op de snelweg).

  Is een gebruikte BMW i3 een goede koop?

06. Smart Fortwo

Smart Fortwo is ontworpen om te worden gebruikt voor andere soorten woon-werkverkeer dan andere auto’s op deze lijst. De Smart Fortwo is ontworpen als een stadsauto. Dat komt door zijn kleine voetafdruk en zijn vermogen om zelfs in de krapste parkeervakken te passen. De 1,0-liter driecilindermotor van de Smart, met zijn 71 pk en 68 Nm koppel, maakt duidelijk dat lange afstanden kunnen worden afgelegd. Het is echter niet zo comfortabel voor de kleine coupé. U zult 33 mpg in de stad krijgen, terwijl u 41 mpg op de snelweg kunt verwachten. De Smart wordt standaard geleverd met een semi-automatische handgeschakelde vijfversnellingsbak.

07. Ford Fiesta

Net als de Mazda2, biedt de Ford Fiesta een betere feedback en wegligging dan u zou verwachten van een subcompacte hatchback. De Ford Fiesta is ook zeer zuinig qua brandstofverbruik. Deze kwaliteit is te danken aan de 1.6-liter viercilinder motor, die 120 pk en 112 lb/ft aan koppel genereert. De Fiesta haalt een verbruik van 29pg in de stad en 40pg op de snelweg als hij is voorzien van het Super Fuel Economy pakket. Echter, zelfs zonder deze functies, de Fiesta nog steeds in slaagt om 39-mpg snelweg te krijgen. Voor wie niet wil schakelen, is een handgeschakelde vijfversnellingsbak standaard op de Fiesta’s van 2011-2013. Een automatische handgeschakelde zesversnellingsbak is ook beschikbaar.

08. Honda Fit

De Honda Fit is meer dan een forensenwagen. Het is ook de perfecte forensenwagen voor mensen die alles mee moeten nemen maar niet veel plaats hebben om thuis of op het werk te parkeren. Het subcompacte formaat van de Honda Fit maakt gebruik van de Magic Seat, waarmee de tweede rij zitplaatsen en laadruimte kan worden opgeklapt en platgelegd tot een totaal van 57 kubieke meter. Voeg daarbij de 117 pk en 106 Nm koppel van de 1,5-liter viercilinder motor en de EPA brandstofefficiëntie van 28pg in de stad en 35 op de snelweg (indien uitgerust met een automatische vijfversnellingsbak in plaats van de handgeschakelde vijfbak), en je hebt een hatchback recept.

  Welke auto's zijn goed voor zwaarlijvige bestuurders?

09. Chrysler 300

Hoewel de Chrysler 300 misschien een beetje vreemd lijkt op deze lijst van beste forensenauto’s, zijn we niet verbaasd. Een full-sized sedan als de Chrysler 300 is de beste keuze voor veiligheid en comfort als u veel te doen hebt op de snelweg. De 3,6-liter V-6 motor, die het meest efficiënt is in het brandstofverbruik, levert 19-mpg in de stad en 31 op de snelweg dankzij een achttraps automatische transmissie die werd geïntroduceerd in 2013. Deze cijfers worden echter aangevuld met 292 pk en 262 lb-ft koppel. Je zou ook comfortabel kunnen slapen op de achterbank. Voor het geval u ooit vastzit tijdens het woon-werkverkeer, is dit een handige optie.

10. Ford Escape Hybride

De Ford Escape Hybrid is een unieke forensen auto optie. Of in ieder geval, het lijkt erop totdat je beter kijkt naar de details. De Ford Escape Hybrid’s hybride benzine/elektrische aandrijflijn is in staat om 34-mpg in de stad en 31 op de snelweg te bereiken. Hij heeft ook 66 kubieke meter laadruimte. Het is onmogelijk om deze cijfers te overtreffen als u pendelt met productmonsters en een lading spullen. De 2,5-liter viercilindermotor en zijn elektromotor leveren 177 pk (of twee als je voor vierwielaandrijving kiest), wat heel wat vermogen is voor een kleine SUV.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts