Beste BMW voor lange bestuurders

Beste BMW voor lange bestuurders

De BMW 7 Reeks van na 2016 zijn bijzonder ruime luxesedans met veel beenruimte en comfortabele bestuurderszetels, zelfs voor langere bestuurders. Een BMW 7 Reeks G11 van de zesde generatie kan een goede pasvorm zijn voor een langere bestuurder. Met een lengte van 207 inch en een breedte van 75 inch biedt deze auto meer dan voldoende ruimte voor alle passagiers, inclusief de bestuurder.

De BMW 7 Reeks G11

De BMW G11 was het eerste model van BMW met een CLAR-platform (Cluster architecture). Met een chassis uit met koolstofvezel versterkt polymeer is de G11 extreem duurzaam en solide, ondanks zijn lengte, breedte en een gewicht van bijna 5.000 kg, wat eigenlijk veel lichter is dan verwacht voor zo’n enorme auto, dankzij de koolstofvezels die gebruikt zijn.

De G11 is een full-size luxe 4-deurs sedan, verkrijgbaar met achterwielaandrijving en xDrive op alle wielen. Het is een voertuig dat bij elke gebeurtenis status en belangrijkheid uitstraalt en velen zien het als het equivalent van uit een limousine stappen.

Helaas voor sommigen moet je financieel in een bijzonder fortuinlijke positie verkeren om je deze schoonheid te kunnen veroorloven. Deze limo is een auto voor zakenmensen, die er niet van houden om rondgereden te worden, maar in plaats daarvan graag zelf het stuur in handen nemen en wat plezier hebben met het voertuig.

De BMW 7 serie rijdt iets gevoeliger dan men zou verwachten. Bij lagere snelheden zult u hoogstwaarschijnlijk putdeksels over de hele weg voelen. Maar de 7 Reeks is ontworpen om snel te rijden. Bij hogere snelheden helpt de luchtvering de auto en voelt het alsof hij over imperfecte oppervlakken zweeft, vooral wanneer hij in de Comfort-stand staat.

  Moet u een BMW leasen of kopen?

De sportmodus is beschikbaar voor wie meer controle over de auto wil en houdt de carrosserie van de auto laag, zonder het comfort al te veel te verminderen. Het is een fatsoenlijke lange afstand cruiser die bijna niemand zou afslaan, gegeven de kans.

BMW G11 Motor opties

De meest populaire motorkeuze is niet voor niets de 4.4 L V8 motor. De 4.4 L N63 BMW benzinemotoren hebben een ijzersterke reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en prestaties. Naast deze motor zijn er nog 6 andere benzine- en 4 dieselmotoren beschikbaar. Alle motoropties worden geleverd met een automatische 8-versnellingsbak.

Voor alle modellen van de 7 Reeks is er een optionele vierwielaandrijving (xDrive) beschikbaar, alsook een elektrische motor die aan de 2.0L B48 benzinemotor kan worden gekoppeld. Met zijn 523 pk haalt de 4.4 L V8 een snelheid van 0 naar 100 km per uur in slechts 4,1 seconden.

Benzinemotoropties:

● 2.0 L B488 l4 Turbo, 255 pk
● Elektromotor met 2.0 L B48 l4 Turbo, 389 pk
● 3.0 L B58 l6 turbo, 322 pk
● 4.4 L N63 V8 twin-turbo, 523 pk (keuze van de redacteur)
6.6 L N74 V12 twin-turbo, 577 pk
4,4 l N63 twin-turbo Alpina, 599 pk

Dieselmotor opties:

● 2.0 L B47 l4 turbo, 228 pk
● 3.0 L B57 l6 turbo, 261 pk
● 3.0 L B57 l6 turbo, 315 pk
● 3.0 L B57 l6 turbo, 394 pk

BMW 7 Reeks G11 interieur & uitrusting

In het interieur van de BMW 7 Reeks G11 draait alles om de bestuurder. Er zijn elektrische stoel- en stuurverstellingen, waardoor een langere bestuurder gemakkelijk zijn of haar perfecte rijpositie kan instellen. Bovendien kan de stoelinstelling in het geheugen van uw auto worden opgeslagen, zodat u deze niet opnieuw hoeft in te stellen nadat iemand anders ermee heeft gereden. Met een druk op de knop gaat u terug naar uw voorkeursinstellingen.

  Wat is het BMW premium pakket?

Het interieur is helemaal pluche en leder, met hout en metalen elementen. Het is alles wat je zou verwachten van een mooie high-end BMW.

Met een 207-inch auto (meer dan 5 meter), kunt u alle hulp gebruiken als het gaat om parkeren, tenzij u een vrij ervaren bestuurder bent. Maar maak je geen zorgen, alle modellen worden standaard geleverd met een BMW parkeerassistent met parkeersensoren achter, een achteruitrijassistent, een zelfparkeersysteem en een omgevingsbeeld met camera.

Het infotainmentsysteem is geweldig. BMW gaat nog een stap verder door een AI persoonlijke assistent te implementeren die net als Siri wordt ingeschakeld als je “Hey BMW” zegt. Natuurlijk kunt u uw auto een andere naam geven en een andere naam gebruiken om de persoonlijke assistent wakker te maken. Het is een geweldige functie waarmee je het infotainment, de bediening en de GPS kunt bedienen zonder je vinger van het stuur te halen, wat heel veilig en comfortabel is.

Er zijn ook monitoren op de achterbank, zodat passagiers kunnen genieten van een film of een uitzending. En met het wi-fi pakket beschikbaar, maakt dit het een geweldige familie auto, omdat het de kinderen bezig kan houden, terwijl u geniet van de weg met uw echtgenoot in de voorstoelen.

Veel gestelde vragen over de 7 Reeks

Welke andere BMW modellen zijn geschikt voor lange bestuurders?

De high-end BMW SUV’s zoals de BMW X5 en X7 bieden ook voldoende been- en hoofdruimte voor de bestuurder. Bovendien beschikken alle BMW modellen van de 5- en 7 Reeks over een elektronisch verstelbaar stuurwiel en bestuurderszetel, zodat de bestuurder zijn of haar ruimte aan zijn of haar behoeften kan aanpassen.

  Beste olie voor 2006 BMW 325i

Kan de nieuwe BMW 7-Serie zichzelf autonoom besturen?

In 2019 onthulde BMW hun level 4 autonome tech, waarmee de BMW 7-serie onder bijna alle omstandigheden zichzelf kan besturen, zonder de hulp en aandacht van een bestuurder. Het systeem laat de auto zelfstandig aankomen waar de bestuurder zich bevindt en later moet de bestuurder zichzelf authenticeren via een mobiele app.

Is de BMW 7 Serie erg duur in onderhoud?

De BMW 7 Serie is een van de duurste BMW’s om te onderhouden. Als u niet goed voor de auto hebt gezorgd, kan een reparatie gemiddeld meer dan 8.000 dollar kosten, en als het een belangrijk onderdeel van de aandrijflijn is dat moet worden gerepareerd, kan het nog verder oplopen.

Is de nieuwe BMW 7 Reeks beter dan de Mercedes-Benz S-klasse?

In het segment van de ultra-luxe sedans was de BMW 7 Reeks altijd al de zilveren medaillewinnaar van de Mercedes-Benz S-klasse coupé. De nieuwe modellen hebben echter alle tests doorstaan en zijn indrukwekkend stabiel en soepel, ondanks het enorme vermogen onder de kap. Uiteindelijk is het de keuze en voorkeur van de bestuurder die telt.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts