Beste tweedehands auto’s met Apple CarPlay

We leven in een wereld vol technologie omdat technologie ons helpt moeilijke taken gemakkelijk uit te voeren. Het valt niet te ontkennen dat technologie nuttig is, maar sommige stukken technologie zijn inderdaad nuttiger dan andere. Dat gezegd zijnde, is er nauwelijks een op de auto-industrie gericht stuk technologie dat zo relevant is als Apple CarPlay.

Apple CarPlay is een door Apple ontworpen systeem waarmee je al je belangrijkste iOS-apps rechtstreeks op het centrale infotainmentscherm van je auto kunt gebruiken. Op deze manier hoeft u uw telefoon niet te gebruiken tijdens het rijden, en kunt u ook genieten van de voordelen van het beste besturingssysteem direct daar op het hoofdscherm van uw auto.

Het kopen van een tweedehands auto is zeker een meer waardegerichte manier om je zuurverdiende geld uit te geven, dus als je Apple CarPlay combineert met geweldige tweedehands auto’s, kom je uit bij auto’s zoals de 2016-2018 Mazda 3, 2016-2018 Honda Civic, of de 2016-2018 VW Golf.

Als u een luxere auto wilt die ook Apple CarPlay biedt, moet u eens kijken naar de 2016 Audi A4. Als u een grotere SUV wilt, kijk dan eens naar de huidige Hyundai Palisade. Als u de luxe van de A4 wilt combineren met het nut van een SUV, kijk dan zeker eens naar de Volvo XC90.

2016-2018 Mazda 3 – toonaangevend als het gaat om betrouwbaarheid en waar voor je geld

De Mazda 3 is een auto die de aantrekkingskracht van Mazda naar een veel breder publiek heeft getild. In de vroege jaren 2000 waren de meeste Mazda-modellen niets om bijzonder trots op te zijn, maar de 3e generatie Mazda 3 heeft geholpen om die houding ten opzichte van Mazda-auto’s in het algemeen te veranderen.

  Kun je Apple CarPlay in elke auto installeren?

De Mazda 3 heeft altijd aan de top gestaan van de meeste betrouwbaarheids- en veiligheidskaarten, wat de aantrekkingskracht van deze hatchback aanzienlijk heeft vergroot. Maar gezien het feit dat de 3e generatie Mazda 3 ook mooi is om naar te kijken van binnen en van buiten, en hij wordt geleverd met Apple CarPlay, is hij zeker het overwegen waard.

2016-2018 Honda Civic – Op de voet gevolgd door de Mazda

De Honda Civic is aantoonbaar een van de meest populaire auto’s in de VS voor decennia nu, vooral als je kijkt naar compacte auto’s. Alles wat vermeld staat over de Mazda 3 is min of meer hetzelfde als bij de Civic. Dit betekent dat de Civic ook ongelooflijk betrouwbaar is, maar hij kost wel iets meer.
Qua uiterlijk wint de Mazda 3 het van mij, want de Civic is de laatste tijd een beetje te rommelig geworden en dat wil je niet van een zuinige hatchback. Niettemin is Apple CarPlay beschikbaar voor bijna alle uitrustingsniveaus, en een van deze twee zou moeten voldoen aan je tech-behoeften.

2018 Hyundai Palisade – Een geweldig allround pakket

De Hyundai Palisade is een geweldige all-around SUV die de meeste klanten tevreden zou moeten stellen als het gaat om design, ruimte en nut. Bovendien zijn alle Palisade-modellen standaard uitgerust met Apple CarPlay, wat niet zo gebruikelijk is bij de meeste autofabrikanten tegenwoordig.

Hoewel de Palisade een vrij nieuwe auto is, zijn er op dit moment volop gebruikte Palisade modellen te koop via vele online sites. Betrouwbaarheid is sterk en zichtbaarheid ook, en beide zijn uiterst belangrijk voor auto’s zo groot als deze.

2016-2018 Audi A4 – Executive tweedehands compacte sedan benchmark

De strijd tussen de Audi A4, de BMW 3-serie en de Mercedes Benz C-klasse woedt als vanouds, maar je kunt moeilijk beweren dat de laatste-gen Audi A4 geen betere allround auto was dan de laatste-gen 3-serie en C-klasse model. Dit blijkt duidelijk uit de gebruikte prijzen van deze auto’s.

  Waarom zijn tweedehands Porsches zo goedkoop?

De Audi A4 is een van de meest betrouwbare auto’s die Audi maakt, maar hij is ook uitgerust met een ongelooflijk futuristisch ogend interieur. Het interieur ziet er zo goed uit dat zelfs de huidige generatie A4 het nog gebruikt, en het ziet er niet oud uit. CarPlay is inderdaad inbegrepen, en sommige A4-modellen bieden zelfs draadloze connectiviteit.

2016-2018 Volvo XC90 – Executive tweedehands mid-size SUV benchmark

Wanneer u een blik werpt op een SUV-benchmark die er is, is de kans groot dat u de Volvo XC90 tegenkomt die helemaal bovenaan staat. Dat komt omdat de 2e generatie XC90 waarschijnlijk een van Volvo’s grootste hits aller tijden zal worden.

De XC90 ziet er van binnen en van buiten verfijnd uit, biedt veel ruimte en technologie en is toch comfortabel en gebruiksvriendelijk. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn bovengemiddeld goed, en de occasionprijzen zijn nog altijd even aantrekkelijk. Volvo heeft zijn systeem slim ontworpen, zodat u CarPlay en Volvos infotainmentsysteem tegelijkertijd kunt gebruiken.

FAQ Sectie

Is Apple CarPlay nuttig?

Apple CarPlay is inderdaad een nuttig systeem als u dagelijks gebruik maakt van een iOS-apparaat, omdat het u in staat stelt uw telefoon veilig en comfortabel te gebruiken tijdens het rijden. U kunt vertrouwen op apps zoals Waze, Spotify en dergelijke en u kunt ook gebruik maken van geavanceerde functies zoals dicteren en spraakgestuurde tekstberichten.

Dit betekent dat de algehele rijervaring veilig en gecontroleerd blijft, maar dat u toch in staat bent uw telefoon te gebruiken. Bovendien, als u meerdere auto’s tegelijk gebruikt, maakt de mogelijkheid om ze met hetzelfde systeem te gebruiken de hele overgang uiterst gemakkelijk.

  Welke auto is het meest comfortabel voor lange ritten?

Is Apple CarPlay beter dan Android Auto?

Dat hangt af van welke telefoon u dagelijks gebruikt. Dus, als u een iPhone gebruikt, is Apple CarPlay de voor de hand liggende keuze, als u een Android-toestel gebruikt, bent u beter af met Android Auto. Echter, Android Auto heeft Apple CarPlay verslagen als het gaat om de fabriek navigatie apps zoals Apple Maps en Google Maps.

Google Maps zijn leads and bounds boven Apple Maps, wat inherent betekent dat Android Auto is het betere systeem. Echter, Waze is ook een zeer geavanceerde navigatie-app die beschikbaar is voor beide besturingssystemen.

Wat zijn de nadelen van Apple CarPlay?

Apple CarPlay is inderdaad een handig systeem, maar het is niet zonder fouten. Allereerst kunt u in de meeste auto’s CarPlay en het fabrieksinfotainmentsysteem van de auto niet tegelijk gebruiken, wat betekent dat u de telefoon moet loskoppelen om met de meeste functies van de auto te kunnen rommelen.

Bovendien kunt u niet al uw iOS-apps op het centrale hoofdscherm gebruiken en is de schermoptimalisatie voor sommige infotainmentsystemen niet de beste. Ten slotte is CarPlay misschien een beetje te duur voor bepaalde automodellen, vooral als je bedenkt dat het gebruik van je telefoon op een dock een vrij vergelijkbare ervaring is.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts