BMW 3-serie Betrouwbaarheid

Een geweldige aanwinst voor de mensen die ruimte en een goed rijgedrag van hun auto willen. De wagon versie van de 3-serie heet G21. Ook dit is een hele goede gezinsauto geweest. De auto kan zeer snel zijn en kan veel bagage en passagiers vervoeren. Je kunt hard rijden in deze auto terwijl je alle nuttige ruimte tegelijkertijd gebruikt.

Overzicht

De wagonversie mist geen belangrijke rijcapaciteiten, in plaats daarvan voegt hij veel goede eigenschappen toe. De auto heeft een 3.0 L 6-cilinder twin-turbo motor die maar liefst 248 pk kan leveren. De auto is extreem snel, zelfs met de lange carrosserie, en kan van 0 naar 100 km/u gaan in slechts 5,4 seconden.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheidsfactor is niet zo slecht, ook al is de auto een luxe voertuig. Door de complexe systemen die in luxe auto’s worden gebruikt, zijn ze vaak niet erg betrouwbaar, maar bij de G21 is dat niet het geval. Deze is net zo betrouwbaar als alle andere wagens op de markt.
De algemene 3-serie heeft een bovengemiddelde betrouwbaarheidsscore van 76 op 100, door J.D Power. De motor die in de auto wordt gebruikt heeft geen grote klachten gekregen en de kwaliteit van de onderdelen is net zo goed als van elke andere BMW auto. Over het geheel genomen is dit een zeer goede betrouwbare gezinsauto.

  Audi S5 Sportback Betrouwbaarheid

Veiligheid

Zo veel als er over gesproken wordt, de veiligheidsvoorzieningen zijn nog belangrijker dan dat. de 3-serie wagon heeft alle actieve en passieve voorzieningen zoals airbags, elektronische stabiliteit, lane-keeping assist, etc. de auto presteert ook zeer goed op het gebied van eventuele crash.

Onderhoud en herstelling

Het is een feit dat Duitse auto’s meer onderhoud nodig hebben dan andere voertuigen. Dit is te wijten aan hun luxueuze kenmerken en complexe systemen. De 3-serie wagon heeft ook preventief onderhoud nodig om hem mooi rijdend te houden. De gemiddelde onderhoudskosten over 10 jaar bedragen ongeveer $10.000, wat betekent dat u elk jaar ongeveer $1.000 opzij moet houden.

FAQ

Is de BMW 3-serie Wagon een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De BMW 3-serie Wagon is een All Wheel auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de BMW 3-serie Wagon?

De BMW 3-serie Wagon is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Kleine stationwagons

Wat is het vermogen van een BMW 3-serie Wagon en heeft hij een turbo?

De BMW 3-serie Wagon heeft 248 pk en 258 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

BMW 3-serie Wagon heeft 17 X 7,5 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 7,5 inch Aluminium Achterwielen.

  Wat zijn de verschillen tussen de BMW series?

Welke BMW 3-serie is het meest betrouwbaar?

Lange termijn autobezitters zijn het erover eens dat de is de meest betrouwbare Serie sinds de E46. Deze werd geproduceerd tussen 2012 en 2018. Hoewel de F30 de meest betrouwbare Serie is sinds de E46, voelt hij misschien niet zo stevig aan als oudere modellen.

Zijn 3 series betrouwbaar na 100k mijl?

Een BMW die goed wordt onderhouden en regelmatig wordt onderhouden, zou ruim meer dan 100.000 mijl mee moeten gaan. Sommige BMW-eigenaars hebben hun BMW al meer dan 250.000 mijl in hun bezit. Ze gaan lang mee als ze goed onderhouden worden.

Welke BMW is het meest betrouwbaar?

De BMW E90 3-Serie is de meest betrouwbare BMW. De niet turbogeblazen BMW E90 3-Serie is de betrouwbaarste BMW. De 325i was het basismodel toen de E90 voor het eerst debuteerde in 2006.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts