Land Rover LR2 Betrouwbaarheid

Land Rover LR2 is de naam van de tweede generatie van de beroemde Land Rover Freelander. De tweede generatie die in 2007 van start ging, werd in 2015 stopgezet toen de Land Rover Discovery de klassieke Freelander verving. Hij is wereldwijd alom bekend en heeft een goede reputatie gekregen.

Overzicht

De Land Rover LR2 is een klassieke vierwielaangedreven SUV met een goede krachtige motor. De LR2 heeft een 2,0-liter Turbocharged I-4 die 250 pk levert. De Land Rover LR2 heeft een topsnelheid van 124 mph en hij weet in slechts 8,2 seconden van 0 naar 60 mph te accelereren. De SUV heeft een intelligent all-wheel-drive systeem dat zorgt voor een comfortabele en soepele rit in alle soorten off-road.

Betrouwbaarheid

De totale betrouwbaarheid van de Land Rover LR2 is goed in vergelijking met de luxe SUV’s van hetzelfde merk. Volgens Repairpal heeft de Land Rover LR2 een betrouwbaarheidsscore van 3.0 op 5.0, wat hem helpt om op de 8e plaats te komen van de 11 luxe compacte SUV’s.

Veiligheid

De veiligheid rating is een andere belangrijke factor om de goede eigendomskosten van een voertuig te bepalen. In het geval van Land Rover LR2, is de SUV gemiddeld in termen van algemene veiligheidstests evaluatie met slechts een marginale score in termen van veiligheidsmaatregelen.

  Chevrolet Express betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Land Rover voertuigen staan bekend om hun stijlvolle looks op straat en betrouwbaarheid buiten de gebaande paden. De 2015 Land Rover LR2 heeft een voorspeld afschrijvingspercentage van ongeveer 23% na 5 jaar. Dit afschrijvingspercentage is heel begrijpelijk in vergelijking met andere luxe SUV’s van Land Rover.

Onderhoud en reparatie

De onderhouds- en reparatiekosten van elk voertuig zijn belangrijke factoren om de algemene betrouwbaarheid te bepalen. Voor de Land Rover LR2 worden de gemiddelde jaarlijkse onderhouds- en herstellingskosten geraamd op ongeveer $1.570 na 1 jaar gebruik.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Land Rover LR2?

De Land Rover LR2 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Vierwielaandrijving

Wat zijn de pk’s in een Land Rover LR2 en heeft deze een turbo?

De Land Rover LR2 heeft 240 pk en 250 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Land Rover LR2?

61.8 Cubic Feet ( 1,75 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Land Rover LR2?

21,08 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

Land Rover LR2 heeft 18 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Waarom zijn Land Rovers zo onbetrouwbaar?

Luchtvering problemen, elektronische parkeerrem defecten en krukas vastlopers zijn allemaal voorkomende Land Rover Discovery 3 & 4 betrouwbaarheidsproblemen. Elk merk is niet perfect, maar elk heeft zijn sterke punten en sommige hebben meer betrouwbaarheidsproblemen dan andere. Land Rover eigenaars zijn, voor het grootste deel, die-hard fans.

  Land Rover Range Rover Velar Betrouwbaarheid

Waarom werd de LR2 uit productie genomen?

De Freelander van de eerste generatie werd niet naar de VS gebracht. Het meer verfijnde LR2-model van de tweede generatie wel. De Freelander werd in 2014 uit productie genomen vanwege financiële zorgen en lage verkoopcijfers. Hij werd vervangen door de Discovery Sport.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts