Mercedes-AMG C63 Betrouwbaarheid

Mercedes is een behoorlijk betrouwbare autofabrikant en de AMG modellen zijn hun prestatiegerichte modellen. De C63 is een prestatiegericht model van de derde generatie C-klasse Mercedes auto’s. De C-klasse auto’s zijn compacte executive voertuigen en ze hebben geweldig uitziende carrosserieën.

Overzicht

De AMG-modellen hebben altijd een behoorlijk snelle motor met vele andere geweldige functies in de auto. De C63 wordt aangedreven door een 4.0 L V8 Biturbo motor die een enorme hoeveelheid van 503 pk produceert. De auto kan van 0 naar 60 km/u in slechts 3,8 seconden, wat geweldig is.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van een auto is een vrij belangrijke factor alvorens een voertuig te kopen omdat het de onderhoudskosten, de veiligheidskenmerken en de afschrijvingsgraad van de auto beschrijft. Mercedes bestaat al jaren en ze produceren een aantal solide auto’s, maar ze zijn duur in onderhoud, net als alle andere luxe Duitse automerken. De AMG C63 is ook een betrouwbare en betrouwbare auto met een betrouwbaarheid rating van 4,8 van de 5 door car.com.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen hebben ook invloed op de betrouwbaarheid van een auto en Duitse auto’s hebben een goede reputatie voor hun veiligheidsvoorzieningen. Mercedes voert actief crashtests uit op hun auto’s en ze hebben bewezen een van de veiligste auto’s te zijn. De C63 is beoordeeld door IIHS en NHTSA en zij hebben de auto met een perfecte score beoordeeld.

  Jeep Grand Cherokee Trackhawk Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Een Duitse auto kopen is altijd een goede investering voor de toekomst omdat ze niet snel hun waarde verliezen. Mercedes auto’s hebben meestal een waardevermindering van ongeveer 45% na 5 jaar. De AMG C63 heeft een gemiddelde afschrijving van 46% na 5 jaar en dat is geweldig.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn een van de grootste zorgen onder autobezitters. Mercedes auto’s zijn altijd vrij solide en ze kosten gemiddeld in vergelijking met andere Duitse inzendingen. De AMG C63 kost ongeveer 426 dollar per jaar voor al zijn onderhoud en andere reparaties, afhankelijk van het type reparatie.

FAQ

Is de Mercedes-AMG C63 een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-AMG C63 is een auto met achterwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-AMG C63?

De Mercedes-AMG C63 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Mercedes-AMG C63 en heeft hij een turbo?

De Mercedes-AMG C63 heeft 469 pk en 479 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 4.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-AMG C63?

12.6 Cubic Feet (0,357 m3)

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mercedes-AMG C63?

9,14 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

Mercedes-AMG C63 heeft 18 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 9,5 inch Aluminium Achterwielen.

  Welke Duitse auto is het meest betrouwbaar

Hoe lang gaat een C63 mee?

Een Mercedes-AMG C63 kan tot 20 jaar meegaan als u hem goed onderhoudt. U wilt dat uw Mercedes-Benz C63AMGS zo lang mogelijk meegaat. Uw Mercedes-Benz C63 AMG S kan tot 200.000 mijl meegaan.

Is het de moeite waard om een C63 AMG te kopen?

Ze zijn verfijnder dan de vorige modellen, maar hebben nog altijd een pittig vermogen. Ze klinken ook fantastisch. De C63 S is het geld waard, maar het is wel de moeite waard om even rond te shoppen. Zorg ervoor dat u op zoek gaat naar 507’s en MY17-modellen. De C63 507 is een prachtig beest, vooral in coupé configuratie.

Kunt u dagelijks met een C63 rijden?

Ja, u kunt dagelijks rijden met een C63. Het is geen sportieve auto, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hard rijden. Hij rijdt comfortabel en u kunt er probleemloos in stappen. Met de vierdeurs AMG C63 zou u elke dag kunnen rijden. Het is een comfortabele luxueuze cruiser die goed gemanierd is in de Comfort-stand. De C63 S levert 503 pk en 516 Nm koppel.

Welk jaar is de C63 de beste?

Wij raden u de 2010 C63 AMG aan als u op de markt bent. Hij heeft meer opties, kan nog met garantie worden aangeschaft en is verkrijgbaar zonder dat u een kopstoot hoeft te maken.

  Mercedes EQC VS Tesla

Is de C63 AMG een supercar?

Dit is de perfecte compacte V8-supercar voor elke gelegenheid. De Mercedes-AMG C63 heeft vier carrosseriestijlen, in tegenstelling tot rivalen als Audi, BMW en Alfa Romeo. Er zijn twee opties: een C63 Coupé met een breed gebogen dak en een C63 Cabriolet met canvas dak.

Hoeveel W204 C63 zijn er gemaakt?

De wereldwijde productie bereikte meer dan 2,4 miljoen eenheden, waarbij de W204 op een gegeven moment de populairste auto van het merk was.

Is de 2013 C63 AMG twin turbo?

Ja, de nieuwe C63 AMG wordt geleverd met een opgewaardeerde 5,5-liter V8-motor met dubbele turbo. Deze is zowel krachtiger als efficiënter. Hij reageert onmiddellijk op het gaspedaal, trekt hard tot aan de maximumsnelheid, maakt een goed geluid en is volledig motorloos, zonder turbolader. U zult genieten van deze serieuze motor.

Is een C63 een sportwagen?

De Mercedes-Benz AMG C 63 sportwagen is een goede keuze. De auto beschikt over een 4,0-liter V8-motor met dubbele turbo en krachtige uitrustingen. Het is een uitstekend voorbeeld van het merk AMG en is zeer geliefd bij liefhebbers.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts