Mercedes Benz GLC Coupé Betrouwbaarheid

Mercedes is een van de Duitse auto reuzen en ze zijn bekend over de hele wereld voor hun extravagante voertuigen. De GLC-klasse van Mercedes omvat subcompacte SUV’s en Coupé-modellen, dat zijn 5-deurs coupe SUV’s met een vrij verschillende auto vorm.

Overzicht

Mercedes GLC-Klasse coupé heeft een heel andere vorm in vergelijking met de andere modellen. De auto is er in vele uitrustingsniveaus en er zijn ook veel verschillende aandrijflijnen voor ieders keuze. Er is ook een hybride model aanwezig. De benzinemotor variant komt met een 2.0 L turbo motor.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een kritische component voor elke koper een voertuig koopt, omdat het mensen helpt bij het beslissen of ze een bepaalde auto kopen of niet. Mercedes voertuigen zijn betrouwbaar, maar ze staan bekend om hun hoge onderhoudskosten. De GLC-Klasse Coupé heeft een vrij goede betrouwbaarheidsscore van 78 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen zijn altijd een pluspunt geweest voor Duitse auto’s omdat ze vrij veilige auto’s maken met een aanzienlijk aantal veiligheidsvoorzieningen. Auto’s van Mercedes presteren zeer goed in crashtests. De GLC-klasse is getest door IIHS en NHTSA en heeft een uitstekende veiligheidsscore gekregen. De auto wordt ook geleverd met veel veiligheidsvoorzieningen zoals dode hoek bewaking, botsing waarschuwing, noodremmen, enz.

Afschrijvingspercentage

De restwaarde is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een voertuig. Voertuigen van Mercedes verouderen doorgaans vrij goed, waardoor ze hun waarde behouden. De normale Mercedes voertuigen devalueren ongeveer 45% na 5 jaar, en de GLC-Klasse Coupé devalueert ongeveer 52% na 5 jaar, wat bijna standaard is voor veel Mercedes voertuigen.

  Welke Mercedessen hebben een Sport mode

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn de belangrijkste factor om de betrouwbaarheid van een wagen te beoordelen. Mercedes auto’s zijn meestal vrij complex en ze kosten veel voor hun onderhoud. De GLC-Klasse Coupé heeft hoge onderhouds- en reparatiekosten van bijna $1.000 per jaar, wat behoorlijk hoger is dan veel van zijn rivalen.

FAQ

Is de Mercedes-Benz GLC Coupe een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Mercedes-Benz GLC Coupe is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Mercedes-Benz GLC Coupé?

De Mercedes-Benz GLC Coupé is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Mercedes-Benz GLC Coupé en heeft deze een turbo?

De Mercedes-Benz GLC Coupe heeft 255 pk en 273 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mercedes-Benz GLC Coupe?

5,7 inch ( 14,48 cm )

Welk type wielen heeft het?

Mercedes-Benz GLC Coupe heeft 19 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Is Mercedes GLC het kopen waard?

De Mercedes-Benz GLC 300 is een goede keuze als u op zoek bent naar een kleine luxe SUV. De GLC 300 is geprijsd op 43.200 dollar. Hoewel deze prijs hoog lijkt voor een compacte SUV als Mercedes, is hij eigenlijk best redelijk.

  Kia Sorento Betrouwbaarheid

Is de GLC Coupe een gezinsauto?

De GLC Coupé is een vijfzits familie SUV die de GLC-Klasse heeft. Hij heeft echter ook een lagere daklijn om zijn coupéprijs te evenaren.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts