Tien auto’s die je beter niet nieuw kunt kopen (koop ze tweedehands)

Er zijn tal van redenen om een tweedehands auto te kopen in plaats van een gloednieuwe. Laten we zeggen dat u op zoek bent naar de eerste auto van uw tiener en u weet dat ze op een gegeven moment betrokken zullen raken bij een of ander ongeval. In een geval als dit, het kopen van een gebruikte auto gewoon meer zin. Nieuwe auto’s ook ervaren het grootste deel van hun waardevermindering in de eerste twee jaar, dus als je een auto die is een tot twee jaar oud te kopen, kunt u bespaart jezelf een hoop geld. Ten slotte zijn sommige merken en modellen zeer betrouwbaar, wat betekent dat u ze kunt kopen als ze een paar jaar oud zijn en dat ze nog vele jaren mee zullen gaan.

Ongeacht de reden die u hebt besloten om uw auto tweedehands te kopen, vraagt u zich misschien van tevoren af welke merken en modellen voor u de slimste opties zijn om aan te schaffen. Maak je echter geen zorgen, want hieronder staan tien auto’s die eigenlijk het beste zijn als je ze tweedehands koopt en niet nieuw.

1. Toyota Camry

Deze is geen verrassing. Camrys hebben de neiging om hun waarde te houden voor een zeer lange tijd en blijven op de weg voor decennia. In feite, veel van hen duren voorbij de 250.000-mijl merk, dus je zult heel weinig onderhoud betrokken wanneer u eigenaar bent van een. Omdat ze weinig onderhoud vergen en zeer betrouwbaar zijn, kunt u er een kopen die enkele jaren oud of ouder is en hem nog vele jaren houden. Ze hebben misschien een hogere prijs dan je zou willen, maar ze zijn het waard als je bedenkt hoe lang ze zullen meegaan.

  Welke SUV heeft het minste weglawaai?

2. Kia Rio

De Rio is een goede tweedehands auto omdat hij niet veel kost als hij gloednieuw is en omdat hij heel lang meegaat nadat je hem hebt gekocht. Dit voertuig is ook een hatchback, die de neiging heeft minder duur te zijn dan compacte SUV’s en minder in trek dan crossover SUV’s, waardoor ze zeer betaalbaar zijn, ook al gaan ze een tijdje mee. Het is een geweldig onderhoudsarm voertuig dat slim is om te kopen als een gebruikt voertuig.

3. Toyota Sienna

Wanneer u een auto wilt die lang meegaat, kunt u een Toyota niet verslaan. En hoewel dit busje kan nog steeds overblijfselen van vorige kind bewoners in het hebben, kunt u het opruimen en het zal helemaal klaar om u te dienen voor nog een paar jaar – of decennia zijn. Niet alleen is het kopen van dit busje een goed idee, maar het is ook perfect voor een groeiende familie. Zelfs als je een Sienna koopt die tien jaar oud is, zul je er nog vele jaren van kunnen genieten.

4. Hyundai Sonata

Een van de redenen waarom de Hyundai Sonata zo’n goede auto is om te kopen, is omdat het bedrijf een royale garantie van vijf jaar en 60.000 mijl biedt. Dit betekent dat als u een gebruikte Sonata koopt, het zeer waarschijnlijk is dat het voertuig nog onder die garantie valt. En omdat de prijs van een gloednieuwe Sonata redelijk is, kunt u meestal een van deze auto’s van minder dan vier jaar oud krijgen voor ongeveer $ 10.000 minder dan de oorspronkelijke prijs, waardoor hij uiterst betaalbaar is voor iedereen. Het biedt zowel betrouwbaarheid als een goedkope prijs voor iedereen die op zoek is naar een goede gebruikte auto.

  Is een tweedehands Mercedes S-klasse een goede koop?

5. Ford Focus

En voordat je denkt dat alleen buitenlandse auto’s op deze lijst staan, de Ford Focus is nog een ander voertuig dat perfect is om tweedehands te kopen. Enkele van de voordelen van deze auto zijn het feit dat de onderdelen gemakkelijk beschikbaar zijn wanneer de auto onderhoud nodig heeft, en als je er een kiest die gemaakt is tussen 2008 en 2011, kun je hem waarschijnlijk krijgen voor rond de $5000 of minder. Dit maakt het een geweldige auto voor mensen met een budget.

6. Volvo XC90

Luxe voertuigen kunnen veel van hun waarde verliezen in een korte periode van tijd, maar niet zo met Volvo. De XC90 behoudt ruwweg 40% van zijn waarde na 12 jaar, en het is ook een van de veiligste voertuigen op de weg vandaag. Hij heeft minder terugroepacties gehad dan de meeste andere luxe SUV’s en biedt gezinnen een geweldige manier om een veilige, goedkope en luxueuze auto te krijgen die de bank niet zal breken.

7. Honda Civic

In bijna elke lijst die u vindt van de meest betrouwbare auto’s, de Honda Civic is meestal recht er aan de top, en er is een reden voor. Zelfs als je een Civic koopt die tien jaar oud is, zul je er waarschijnlijk nog steeds veel gebruik van maken omdat de meeste van hen ruim voorbij de 300.000-mijl-grens gaan. U kunt kiezen uit een sedan, een coupé of zelfs een hybride. Het is heel goed mogelijk om een goede Civic te krijgen met nog veel kick voor $5000 of minder.

8. Nissan Altima

De Altima is gerangschikt als de nummer een gebruikte auto kost onder de $ 15.000, en tussen stijl, functionaliteit, en betaalbaarheid, dit is een geweldige gebruikte auto voor tal van redenen. Als je kijkt onder de motorkap, zie je een 182 PK, 2,5-liter motor die echt packs een punch, bovendien, dit is een geweldig uitziende auto die u zult kijken uit naar het bezit voor vele jaren.

  Wat zijn de beste tweedehands auto's op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid?

9. Honda Fit

Sommige mensen hebben nog nooit gehoord van de Fit, maar het is een geweldige auto die goed is gemaakt, leuk om te rijden, en zeer betaalbaar. En als het gaat om het behoud van zijn waarde, de Honda Fit is ongeëvenaard. Nog beter, de sportiviteit van deze auto maakt het een geweldige auto voor uw tiener, ook al heeft hij nog steeds vier deuren en veel ruimte aan de binnenkant. Het is een geweldige tweedehands auto om vele redenen, met andere woorden.

10. Subaru Outback

Er zijn veel redenen om de Subaru Outback te kiezen voor uw volgende tweedehands auto. Het is een ruw en stevig voertuig, en het wordt geleverd met all-wheel drive die het zeer veelzijdig en veilig maakt. De auto is goedkoop en weinig onderhoud, dus zelfs als u ervoor kiest om een die is tien jaar oud of zelfs ouder te krijgen, kunt u meestal rekenen op het houden van het rond voor een zeer lange tijd. Naast dit alles is de Outback ook verkozen tot een van de beste auto’s om nieuw te kopen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts