Welke auto kan een Tesla verslaan?

Tesla is een van de beste elektrische auto’s op de markt. Het heeft een uitstekende actieradius en het is een van de snelste elektrische auto’s op de markt. Maar welke auto kan een Tesla verslaan?

Op dit moment verslaat de Porsche 918 Spyder uit 2015 de Tesla, omdat hij in 2,1 seconden van 0 naar 60 kan accelereren. Maar wanneer de Tesla Roadster uit 2021 op de markt komt, zal het de snelste auto op de markt zijn met een acceleratie van 0 tot 60 mph in 1,9 seconden. Hij zal dus sneller zijn dan de Porsche 918 Spyder.

Bovendien, wanneer de 2022 Tesla Roadster SpaceX editie op de markt komt, zal het de snelste auto zijn met een acceleratie van 0 tot 60 mph van 1,1 seconden. Dus, als je een auto wilt die Tesla kan verslaan als het gaat om snelheid op dit moment, dan is de 2015 Porsche 918 Spyder de auto voor jou.

Kenmerken van de 2015 Porsche 918 Spyder

Behalve dat de 2015 Porsche 918 Spyder sneller is dan Tesla, is het ook een mooie en krachtige auto. Deze auto concurreert nauw met supercars als de Bugatti en Ferrari. Het is een tweezitter en heeft twee versies om uit te kiezen. Deze omvatten de 918 Spyder 2dr Roadster en 918 Spyder 2dr Roadster w/Weissach pakket.

Op het gebied van prestaties is de 2015 Porsche 918 Spyder een monster op de weg. De auto is uitgerust met een 4,6-liter V-8 motor die een maximum van 887-pk en 944 lb-ft koppel levert. Hij wordt ook geleverd met een automatische transmissie met 7 versnellingen en een vierwielaandrijvingssysteem.

  Tesla VS Toyota - Wat is beter?

Met een acceleratie van 0 tot 60 mph in 2,1 seconden is dit een van de auto’s met de beste acceleratie. Hij is echter niet zuinig, want hij heeft een EPA-waardering van 20 in de stad, 24 op de snelweg, en een gecombineerde waardering van 22. U bent dus meer kwijt aan brandstof dan bij een gewone auto.

Als het op comfort aankomt, is deze auto een tweezitter, dus hij is niet erg comfortabel in vergelijking met een Tesla Model S Plaid of 2021 Tesla Roadster. Desalniettemin is de Porsche 918 Spyder nog steeds een comfortabele auto met top-notch luxe functies.

Zoals verwacht is deze auto vrij duur met een basisprijs van 847.975 dollar. Het is dus niet een auto voor iedereen, want slechts enkelen kunnen het zich veroorloven. Over het geheel genomen is de auto zijn prijs waard, want hij is snel, krachtig, luxueus en zeer comfortabel. Je krijgt dus waar je voor betaalt.

Kenmerken van de 2021 Tesla Roadster

De 2021 Tesla Roadster is prachtig ontworpen en ziet er aantrekkelijker uit dan de Porsche 918 Spyder. Bovendien beschikt hij over meer geavanceerde functies en is hij sneller dan de Porsche 918 Spyder. Hij is echter wel goedkoper dan de Porsche 918 Spyder.

In tegenstelling tot de vorige editie van de Tesla Roadster, zal de nieuwste editie worden geleverd met twee achterstoelen, waardoor het een auto voor vier personen wordt. De originele Roadster-editie had slechts twee zitplaatsen. Bovendien zal hij een groter rijbereik hebben en betere prestaties leveren dan de vorige editie.

  Is een Tesla goedkoper dan een auto op gas?

Bovendien zal de 2021 Tesla Roadster editie in 1,9 seconden van 0 naar 60 km/u accelereren, wat sneller is dan de Porsche 918 Spyder. Bovendien zal het een topsnelheid van 250 mph hebben, wat een van de snelste zal zijn. Het zal ook de snelste Tesla ter wereld worden.

De productie van deze auto kan echter worden uitgesteld, omdat er nog niets is aangekondigd. Volgens Tesla zal de basisprijs van deze sportauto rond de $200,00 liggen, wat behoorlijk goedkoper is dan de Porsche Spyder. Bovendien zullen bestuurders genieten van een standaard all-wheel-drive systeem, wat betekent dat hij ideaal zal zijn voor alle soorten wegen.

FAQ

Kan een auto een Tesla Roadster verslaan?

Nee, geen enkele auto kan de Tesla Roadster verslaan. Ook al wordt de Tesla Roadster vanaf midden tot eind 2021 geproduceerd, geen enkele auto is sneller dan deze auto. Echter, de auto die Tesla op dit moment verslaat is de 2015 Porsche 918 Spider.

Welke auto is beter dan Tesla?

Tesla mag dan een van de meest geavanceerde elektrische auto’s op de markt zijn, maar verschillende uitstekende auto’s geven een run voor hun geld. Enkele van deze auto’s zijn Porsche Taycan, Mercedes-Benz EQC, BMW i4, Audi e-Tron, BMW I-4, en Jaguar I-Pace.

Tesla biedt misschien de beste actieradius en technologie, maar de Mercedes-Benz EQC is het meest comfortabel en luxueus. Bovendien, als u de best presterende elektrische auto wilt, is de BMW i4 uw beste optie. En als u een gezin heeft, is de Audi e-Tron de beste optie.

Is de Tesla Roadster sneller dan een Bugatti?

Dat hangt er vanaf waar u naar op zoek bent. Als je topsnelheid wilt, dan verslaat de Bugatti de Tesla Roadster hands-down. Maar als je snel wil accelereren, dan wint de Tesla Roadster. Niettemin is de Bugatti duurder dan de Tesla Roadster.

  Aiways vs Tesla - wat is beter?

Wat is de hoogste topsnelheid van Tesla?

De Tesla Model S Plaid heeft de snelste Tesla snelheid van 200 mph. Desondanks heeft nog nooit iemand geprobeerd om al die snelheid te benutten. Bovendien kan de nieuwste Tesla Model S Plaid in slechts 1,98 seconden van 0 naar 60 mph accelereren. Met zo’n snelheid is deze auto supersnel.

Bovendien levert de nieuwe Tesla Model S Plaid een vermogen van maar liefst 1020 pk en een koppel van 1050 lb-ft. Dankzij zijn allereerste drie-motor.

Waarom zijn Teslas zo snel?

Teslas zijn zo snel omdat de nieuwe accu’s in de auto meer cellen in dezelfde ruimte passen dan in voorgaande jaren. Dit leidt tot een grotere actieradius en meer vermogen. Door de hogere energiedichtheid die wordt geleverd, is de auto dus sneller.

Bottom line

Op dit moment is de enige auto die een Tesla kan verslaan de 2015 Porsche 918 Spyder. Niettemin, wanneer Tesla de nieuwe Tesla Model S Plaid of de Tesla Roadster uitbrengt, zal deze auto Tesla niet meer verslaan. De Porsche 918 Spyder accelereert van 0 naar 60 in 2,1 seconden, terwijl de Tesla Roadster dat in 1,9 seconden doet.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts