Mercedes Sprinter jaren om te vermijden

Mercedes Sprinter

De Mercedes Sprinter van is niet een auto waar de meeste Mercedes Benz liefhebbers van dromen, maar de Sprinter is nog steeds een van de beste Mercedes commerciële modellen die geld kan kopen. De Sprinter bestond al geruime tijd, wat betekent dat Mercedes tal van verschillende modeljaren van de Sprinter aanbood, waarvan sommige beter zijn dan andere.

Deze kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van verschillende manieren, afhankelijk van wat u wilt van uw bestelwagen. U kunt het gebruiken als een commerciële vervoerder, een people carrier, een camping van, of wat anders past bij uw behoeften. Maar voordat u dat doet, moet u weten welke modeljaren u beter kunt vermijden.

De reden waarom sommige modeljaren van de Sprinter moeten worden vermeden is dat ze gewoon niet op gelijke voet met de rest van de industrie. De 2016 Mercedes Sprinter lijkt te zijn degene die veel mensen beschouwen als de slechtste Sprinter modeljaar van alle tijden, en de 2015 model is vlak achter.

De 1999 Mercedes Sprinter kan een deal van de eeuw op het moment, maar dit busje is zo oud dat het echt moeilijk is om een te vinden met niet te veel mijl op de klok. Bovendien ervaren deze typisch wel problemen die op nieuwere modellen gewoon niet voorkomen.

2016 Mercedes Benz Sprinter

Volgens een hoop klanttevredenheidsonderzoeken lijkt het 2016 Mercedes Benz Sprinter modeljaar degene te zijn met de laagste algemene score. Er werden meer problemen gemeld voor de 2016 Sprinter dan met enig ander modeljaar, en dat is nogal duidelijk op het moment dat je door enkele van de meest gerenommeerde klanttevredenheidsonderzoeken online bladert.

  Mercedes B-Klasse te vermijden jaren

De meest geklaagde problemen met het 2016 model zijn gerelateerd aan een stel interieurfouten waardoor veel accessoires simpelweg niet werkten. De remmen werden ook zwaar bekritiseerd omdat ze onnatuurlijk aanvoelden en niet het beste waren in het stoppen van het busje. De motoren waren te oud om efficiënt te zijn, en te oud om geavanceerd te zijn.

De stoelen zouden ongelooflijk oncomfortabel zijn, en dat is zeker een probleem met een auto die gewoonlijk honderden kilometers in één keer aflegt. Er zijn gewoon te veel mensen die klagen over het 2016 Sprinter model en daarom hebben we het uitgeroepen tot het slechtste Mercedes Benz Sprinter modeljaar tot nu toe.

2015 Mercedes Benz Sprinter

Op de tweede plaats, vlak achter de 2016 Sprinter staat het 2015 model dat ook bijna net zo problematisch lijkt te zijn als het 2016 model. De 2015 Sprinter is dan ook het 2e meest geklaagde Sprinter model aller tijden. De problemen met het 2015-model zijn vergelijkbaar met die van het 2016-model, maar zijn niet helemaal hetzelfde.

De meest opvallende problemen hebben te maken met de carrosserie, de lak en een heleboel problemen met het interieur, net als bij het 2016-model. De ramen zijn ook problematisch omdat ze de neiging hebben vast te zitten en de elektrische ramen functie mislukt jammerlijk. Lekkende daken zijn ook een ding met de 2015 Sprinter, dat is nogal jammer.

De realiteit is dat geen van deze problemen zijn mild en gemakkelijk te repareren, wat betekent dat de 2015 Sprinter echt is een model jaar dat je moet vermijden. Het komt gewoon met te veel vervelende en echt ernstige problemen die uw eigendomservaring kunnen verpesten.

  Welke Mercedes heeft Hyperscreen?

1999 Mercedes Benz Sprinter

De 1999 Mercedes Benz Sprinter is het allereerste Sprinter busje dat naar de VS kwam. Om 100% eerlijk te zijn, de 1999 Sprinter was eigenlijk fatsoenlijk toen hij voor het eerst uitkwam, maar we kunnen gerust zeggen dat de jaren die volgden echt een nummer op de 1999 Sprinter deden. Om te beginnen is de auto gewoon te oud voor dagelijks gebruik.

Ten tweede mist hij functies die de meeste mensen nu als essentieel beschouwen voor een bestelwagen. De Sprinter van 1999 is ook niet het meest betrouwbare modeljaar. Dit probleem wordt nog verergerd door het feit dat er geen Sprinter-modellen uit 1999 zijn met een lagere kilometerstand. Sommige mensen zouden deze kopen om geld te besparen, maar je kunt de 1999 Sprinter echt niet gebruiken voor dezelfde dingen die je een 2015 of een 2016 model kunt gebruiken.

De 1999 Sprinter heeft ook problemen met de kwaliteit van de carrosseriepanelen, de verfkwaliteit, mogelijke corrosie, problemen met de buitenverlichting, een interieur van lage kwaliteit dat erin slaagt te kraken, en problemen met het stuursysteem. Zelfs in zijn beste staat is de Sprinter van 1999 nu te oud om te worden gebruikt voor iets meer dan incidentele wandelingen naar Ikea.

FAQ Sectie

Moet ik een Mercedes Benz Sprinter kopen?

Als u een auto zoekt die plaats biedt aan veel mensen of een auto die veel vracht kan vervoeren, is de Sprinter een uitstekende keuze. Afhankelijk van de configuratie kunt u deze op maat laten maken voor personenvervoer of vrachtvervoer. De Sprinter is echt een modulaire bestelwagen, wat betekent dat hij voor vrijwel alles kan worden gebruikt.

  Kun je zelf de olie in een Mercedes vervangen?

Er zijn niet veel bestelwagens die zo bekend zijn als de Sprinter. De Ford Transit is misschien de populairdere keuze, maar de Sprinter is over het geheel genomen een product van hogere kwaliteit. Als u veel achter het stuur zit, is de Sprinter de beste keuze.

Welk model Mercedes Benz Sprinter is het beste?

Het beste wat u kunt doen is een Sprinter diesel kopen, want die zijn perfect voor wat ze meestal doen. U wilt een bestelwagen met voldoende koppel om u in beweging te krijgen, hoe zwaar de lading ook is. U moet ook kiezen voor een automatische versie, want dat maakt de Sprinter een stuk gemakkelijker om mee te leven.

De Sprinter 2012 lijkt echt betrouwbaar te zijn, net als de modellen 2010 en 2004-2006.

Heeft Dodge vroeger de Sprinter gemaakt?

Ja, de allereerste Sprinter-modellen werden gemaakt door Dodge en de Sprinter-modellen met Mercedes-opschrift zijn sinds 2010 in productie. Als u een Dodge Sprinter uit 2006 bekijkt, ziet u meteen dat het om een gerebadgde Mercedes Sprinter gaat, want deze werden in Europa vanaf het begin verkocht als Mercedes Sprinter.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts