Polestar 1 betrouwbaarheid

De Polestar 1 is een plug-in hybride sportwagen ontworpen en gebouwd door Polestar, een prestatiebedrijf en merk van Volvo Cars. Dit is het eerste product van Polestar als onafhankelijke autofabrikant. Deze prachtige auto is tegelijkertijd een klassieke GT en krachtig, en is een van de knapste auto’s op de weg. Dit is een tweedeurs grand tourer coupé die in 2017 werd gelanceerd.

Overzicht

De tweedeurs coupé is beschikbaar in transversale vierwielaandrijving met de achterste elektromotor en 8-traps automatische transmissie lay-out. Het is een elektrische hybride sportwagen met een krachtige motor die genoeg is om het op te nemen tegen het soortgenoten van BMW, Mercedes en Audi. Een 2.0L in-line vier twin-charged benzinemotor drijft de Polestar 1 aan. Van 0-60 mph, sprint hij in slechts 4,2 seconden en heeft een topsnelheid van 155 mph.

Betrouwbaarheid

Naast het verbluffende uiterlijk van de 2021 Polestar 1, is de elegante tweezits coupé ook zowel duur als exclusief. De producten van Volvo, waarop deze auto zich laat inspireren, zijn over het algemeen buitengewoon betrouwbaar geweest. Volgens Car and Driver heeft de Polestar 1 een betrouwbaarheidsscore van 7,5 op 10.

Veiligheid

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat veiligheids- of crashtests ooit zullen worden uitgevoerd op de Polestar 1 vanwege zijn extreem hoge prijs en beperkte productie. Er is echter een korte video van een crashtest vrijgegeven door de Polestar 1 om de veiligheid en sterkte aan te tonen en het ziet er behoorlijk indrukwekkend uit.

  Hoe lang gaat de batterij van Polestar mee?

Afschrijvingspercentage

De Polestar is een van de duurste auto’s. Hoewel de Polestar een overtuigend pakket is: hij ziet er om voor te sterven, heeft een elektrisch bereik van 78 mijl, en meer dan 600 pk. Daarom is het indrukwekkend dat hij maar liefst 64,33% van zijn aankoopprijs behoudt, zelfs na drie jaar 36.000 mijl te hebben gereden.

Onderhoud en reparatie

De website van Polestar geeft aan dat de extra jaren of kilometers van gepland onderhoud kunnen worden gekocht voor een kostprijs van $ 603 tot $ 2.668 voor een duur van 3 tot 10 jaar. Naast de garantieperiode kunnen extra dekking of kilometers worden gekocht van $2.737 tot $3.274 voor 5 tot 7 jaar en 100.000 mijl.

FAQ

Is de Polestar 1 een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Polestar 1 is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Polestar 1?

De Polestar 1 is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Minicompact Cars

Hoeveel pk heeft een Polestar 1 en heeft hij een turbo?

De Polestar 1 heeft 619 pk en 738 lb-ft koppel. De motor is een Turbo/Supercharger Gas/Electric I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Polestar 1?

4.3 Cubic Feet ( 0,122 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Polestar 1?

13,72 cm.

  Lincoln MKX Betrouwbaarheid

Welk type wielen heeft hij?

Polestar 1 heeft 21 X 9,5 inch aluminium voorwielen en 21 X 10,5 inch aluminium achterwielen.

Is de Polestar 1 een Volvo?

De Polestar 1 2-deurs plug-in hybride sportwagen wordt gemaakt door Polestar, een prestatiebedrijf en merk onder Volvo Cars. Het is de eerste auto die het bedrijf produceert sinds juni 2017, toen het een onafhankelijke autofabrikant werd.

Is de Polestar 1 volledig elektrisch?

Ja, de Polestar is een elektrisch aangedreven auto. Er is geen verbrandingsmotor die de Polestar 1 aandrijft, alleen een elektromotor.

Wat is het verschil tussen de Polestar 1 en 2?

De Polestar 2 is in tegenstelling tot de Polestar 1 van plaatstaal en richt zich tot een breed publiek van autokopers. Hij behoudt echter veel van dezelfde kenmerken als zijn voorganger op het vlak van reactievermogen en rijeigenschappen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts