Welk merk heeft hogere verzekering tarieven, Audi of Mercedes?

Mercedes en Audi zijn enkele van de meest vereerde luxe automerken op de markt. Echter, beide van deze automerken trekken hoge verzekeringspremies in vergelijking met andere automerken.

Mercedes trekt iets hogere verzekeringspremies dan Audi. Maar wanneer u zowel van hun verzekering tarieven te vergelijken met de waarde van het voertuig, zult u merken dat Mercedes is iets goedkoper overall. Beide luxe automerken trekken hoge verzekeringspremies, die de neiging om te variëren per automerk en model.

Sportwagens zijn duurder om te verzekeren

De sportmodellen van Audi en Mercedes hebben de hoogste verzekeringsprijzen vanwege hun hoge initiële prijs. Bovendien hebben deze modellen een hoge neiging om betrokken te raken bij ongevallen, wat ook bijdraagt aan de hoge verzekeringstarieven. Ten slotte zijn de reparatie- en onderhoudskosten van dergelijke modellen ook aan de hoge kant.

Afgezien van sportwagens zoals Audi R8 en Mercedes AMG GT R commando hoge verzekering tarieven, andere high-end voertuigen zoals de Mercedes-Benz S-Klasse en Audi A8 trekken ook hoge verzekering prijzen. Dit komt door hun hoge initiële kosten en dure reparaties.

Mercedes zijn goedkoper te verzekeren in vergelijking met hun waarde

Mercedes verzekering tarieven lijken misschien hoger dan Audi, maar als je een kijkje nemen op een dichterbij, zult u merken dat Mercedes zijn eigenlijk goedkoper te verzekeren in vergelijking met hun waarde. Bijvoorbeeld, als je koopt een Mercedes sedan die kost ongeveer $ 55.000 en een Audi sedan die kost ongeveer $ 35.000, zullen ze hebben bijna dezelfde verzekering tarieven.

Een verzekeraar kan u ongeveer $ 2.000 per jaar in rekening brengen om uw Audi sedan te verzekeren, en $ 2.300 per jaar om uw Mercedes sedan te verzekeren. Wanneer u de oorspronkelijke prijzen van beide merken overweegt, zult u merken dat Mercedes iets goedkoper is.

  Hebben Mercedessen superbenzine nodig?

Wat maakt Mercedes goedkoper dan Audi is de zeer geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die het is uitgerust met. Daarom, ook al is de oorspronkelijke prijs van Mercedes auto’s is hoog, de verzekeringspremies zijn een of andere manier lager in vergelijking met dezelfde modellen van Audi. In het geval dat uw auto wordt getotaliseerd, zal de uitbetaling die u krijgt van Mercedes veel hoger zijn.

Welke Mercedes modellen zijn duur om te verzekeren?

Voordat u een Mercedes-Benz van uw keuze koopt, moet u nagaan hoeveel u zult betalen voor verzekeringsdekking. Sommige Mercedes-modellen brengen hogere verzekeringskosten met zich mee dan andere. De gemiddelde kosten voor het verzekeren van een Mercedes-Benz is $ 2.300. Dit kan omhoog schieten of omlaag gaan, afhankelijk van het model.

De duurste Mercedes modellen zijn Mercedes-Maybach S 560, S-Klasse sedan S 450, S-Klasse coupé S 560, Mercedes-AMG GT coupé, Mercedes-AMG GT 53 4-deurs coupé, Mercedes-AMG S 65, en Mercedes-AMG GT R. De verzekering van de meeste van deze Mercedes modellen kost meer dan $ 3.000, wat ver boven het Mercedes gemiddelde ligt.

Welke Mercedes modellen zijn goedkoper te verzekeren?

Als u geen geld heeft om hoge verzekeringsprijzen te betalen, maar toch een luxe automodel van Mercedes wilt, zijn er veel opties voor u. Enkele Mercedes modellen met de laagste verzekeringspremies zijn de A-Klasse sedan, C-Klasse sedan, E-Klasse sedan, en CLA coupé CLA 250.

Welke Audi modellen zijn duur om te verzekeren?

Audi luxe auto’s kunnen bekend staan om hun high-tech en uitstekend presterende voertuigen, maar dit merk trekt ook hoge verzekeringspremies aan. Hoewel de verzekeringspremies van Audi lager zijn dan die van Mercedes-Benz, liggen ze iets hoger dan het marktgemiddelde.

De gemiddelde kosten van het verzekeren van een Audi is $ 2.000 per jaar. Het kan echter hoger of lager gaan, afhankelijk van verschillende factoren. De duurste Audi modellen om te verzekeren zijn Audi R8, Audi S8 L Quattro, SQ5, TTS, Q7, en A4.

  Beste Mercedes Youngtimer

Welke Audi modellen zijn goedkoper om te verzekeren?

Er zijn ook enkele uitzonderlijke Audi modellen die lagere verzekeringspremies afdwingen. De meeste van deze modellen zijn goedkoper en betrouwbaar. Ze omvatten Audi S5, A5, A7, TT, TTS, SQ5, en S3. Echter, deze modellen zijn nog steeds duur om te verzekeren in vergelijking met standaard automerken zoals Toyota, Nissan, en Honda.

Goede dingen om te weten over autoverzekering

Welk Mercedes model is het duurst om te verzekeren en waarom?

De Mercedes AMG GT R is de duurste Mercedes om te verzekeren. Dit model is niet alleen luxe, maar ook sportief, waardoor het hoge verzekeringspremies aantrekt. De kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook hoog, waardoor de verzekeringstarieven nog hoger zijn. Het kan u minstens 4.000 dollar kosten om deze auto te verzekeren.

Welk Audi model is het duurst om te verzekeren en waarom?

De Audi R8 is de duurste Audi om te verzekeren. Deze tweezits sportwagen heeft een vraagprijs van rond de $164.000. Met zo’n hoge initiële kostprijs, verwacht je dat de verzekeringsprijzen over het dak zullen gaan. Het kan zijn dat u rond de $3.800 moet betalen om uw Audi R8 te verzekeren.

Zijn oudere Mercedes-Benz en Audi’s goedkoper te verzekeren?

Ja, dat zijn ze. Oudere auto’s zijn goedkoper te verzekeren omdat ze minder waardevol zijn dan nieuwere auto’s. Daarom zal een verzekeraar lagere premies geven omdat ze niet veel hoeven te betalen als er een total loss is. Niettemin zijn de kosten voor het verzekeren van een luxe auto zoals Mercedes of Audi hoger dan een oude Toyota auto.

  Wat zijn de beste autowasproducten voor Audi?

Welk merk is beter – Mercedes of Audi?

Beide merken bieden enkele van de meest luxueuze en best presterende voertuigen aan. Als u een prestigieuze, luxueuze, betrouwbare en duurzame auto wilt, is Mercedes de beste keuze. Maar als u een auto wilt met betere rijeigenschappen en prestaties, dan is Audi de beste keuze.

Welke factoren beïnvloeden de verzekeringspremies?

Voordat u een nieuwe auto koopt, moet u ook rekening houden met de verzekeringskosten. Hoe hoger de initiële prijs van een wagen, hoe duurder de premie zal zijn. Als gevolg hiervan, als u gaat voor high-end luxe voertuigen zoals Mercedes en Audi, moet u verwachten om hogere verzekeringspremies te betalen.
Afgezien van het type auto, je koopt, andere factoren te overwegen zijn de veiligheid rating van uw auto, de locatie, uw leeftijd, rijgewoonten, limieten, en aftrekposten u selecteert. Al deze factoren zullen uw totale verzekering prijs te bepalen. U kunt eigenaar zijn van dezelfde auto als je vriend, maar de verzekering tarief kan variëren met betrekking tot deze factoren.

Bottom line

Over het geheel genomen, Mercedes heeft hogere verzekering tarieven dan Audi. Maar als u een luxe merk wilt met de beste verzekeringstarieven naar waarde, dan heeft Mercedes een streepje voor op Audi. Dankzij de veiligheidsvoorzieningen, zoals de PRE-SAFE-technologie die de verzekering tarieven verlaagt.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts