Beste BMW om te veranderen

De beste BMW auto om te modificeren is de BMW M3 E46.

BMW produceert al M3 auto’s sinds 1986, dus ze zijn beroemde auto’s in de markt. De carrosserie stijl is super strak en sportief, en ze kunnen ook hard rijden. De M3 E46 is al ongeveer 20 jaar op de markt, dus ze hebben een breed scala aan mods op de markt. Daarnaast is de auto ook nog eens super goedkoop.

BMW M3 E46

Deze werd geïntroduceerd in de E46 modellen van de 3-serie BMW auto’s. De auto had twee carrosserie vormen, een coupe, en de andere cabriolet. Beide auto’s zijn enorm mooi om te zien en ze kunnen extreem hard rijden. De auto had een handgeschakelde versnellingsbak, wat tegenwoordig super moeilijk te vinden is in sportwagens.

Specificaties

De auto werd gelanceerd met de BMW S54 motor. De motor had 6 cilinders en het was een 3,2 L high-performance motor. De auto kan van 0 naar 100 km/u rijden in slechts 5,1 seconden. Hij had een handgeschakelde 6-versnellingsbak, wat het beste is voor sportwagens.

Het ontwerp van de auto is echt iconisch en BMW begon met hun werk aan het ontwerp in 1997. Er waren beroemde zij-uitstroomopeningen op deze auto. Een cabriolet carrosserievorm is ook een goede optie, maar mensen geven de voorkeur aan een coupé voor aanpassingen.

Prestaties

De auto is beroemd om zijn hoge snelheid en plezierige rijervaring. De S54 motor, ondersteund door een handgeschakelde 6-versnellingsbak, is opwindend om mee te rijden. De M3 levert bijna meer dan 300 pk bij 7.900 t/min, met een topsnelheid van 168 mph (270 kph). Elke cilinder heeft ook individuele gasklephuizen, die de luchtstroom in de motor regelen.

Betrouwbaarheid

Als u een sportwagen koopt om aan te passen, dan maakt de betrouwbaarheid van de wagen niet veel uit omdat u die snelle motor nodig heeft. U moet echter wel rekening houden met de betrouwbaarheid van de auto als u hem koopt voor de lange termijn.

  BMW vs. Infiniti betrouwbaarheid - wat is beter?

De M3 E46 is echter niet de meest onbetrouwbare auto. De M modellen in de E46 serie waren behoorlijk goed en solide. Ze waren veel beter dan de gewone modellen. Ze geven geen problemen met kleine dingen. Niettemin heeft de auto wel regelmatig onderhoud nodig, zoals olie verversen en filters vervangen, etc.

BMW M3 E46 – voor modificatie

De BMW M3 E46 is een beroemde auto op het gebied van racen. Er zijn tonnen van gemodificeerde M3’s, die u kunt zien om je heen. Ze zijn ook een goede optie voor modificatie omdat ze niet zo duur zijn. U kunt gemakkelijk kopen een van deze voor slechts $ 15.000 tot $ 30.000, op basis van de toestand en het modeljaar van de auto.

De auto is niet superzwaar, dus hij kan extreem snel rijden. De carrosserie is ook ontworpen met een zeer sportieve look. In aanvulling op deze, de auto heeft ook veel mods beschikbaar in de markt. De aftermarket producten zijn meestal overvloedig voor BMW’s, als gevolg van hun populariteit.

Mods

De M3 E46 is een populaire auto en hij heeft verschillende mods. De mods verhogen in principe de efficiëntie van de auto en verbeteren hun uiterlijk. Sommige mensen hebben ook gewoon deze passie en enthousiasme, dus ze wijzigen hun auto’s op basis van hun smaak. Dit zijn enkele van de beste en meest voorkomende mods voor de M3 E46:

 • Uitlaat – Iedereen houdt van het luide geluid van sportwagens. De originele demper, die bij de auto wordt geleverd is niet de beste en zeker niet in de geluidsafdeling. Probeer daarom een uitlaat te kopen die goed klinkt.
 • Ophanging – Probeer het wielgat te verwijderen en verlaag je auto door verlagingsveren of schroefsets te installeren. Door het verlagen van uw auto, zou de auto absoluut ziet er geweldig uit en verhoogt de stabiliteit, handling, en een betere aerodynamica.
 • Wielen – Dit zijn enkele van de belangrijkste wijzigingen, in het maken van uw auto visueel sportief. U kunt uw wielen kiezen uit een breed scala van stijlen.
 • Extra koeling – Dit is het belangrijkste voor mensen die snel en hard rijden. Wanneer u de motor van uw auto overbelast, worden de motoren erg warm. U moet proberen deze overtollige warmte in de motor kwijt te raken met het hulpkoelsysteem, dat bestaat uit een radiateur en een elektrische koelventilator en shroud.
 • Remmen – Betere remmen kunnen letterlijk uw leven redden. Als u van plan bent om uw auto in een “fast and furious” modus te rijden, dan moet u goede remmen in uw M3 hebben.
 • Inlaat – Je moet je luchtfilter box upgraden om de motor schoon te maken.
 • Supercharger kit
  Is het de moeite waard om een tweedehands BMW 3 Reeks te kopen?

Andere opties

Er zijn ook een aantal andere opties voor de beste BMW auto’s voor wijziging. Deze zijn:

 • BMW 850
 • BMW M3 E92
 • BMW M5 E60
 • BMW M2

Samenvatting

De BMW auto’s zijn zeker zeer mooie en sportieve auto’s om aan te werken. BMW is ook beroemd om zijn autosport geschiedenis, daarom is het gewoon beter om een BMW auto te kopen voor modificatie. Ze hebben betere en snellere motoren, met extreem goed uitziende auto’s. Ze zijn zelfs populair genoeg onder de mensen, waardoor je een aantal ogen zou krijgen die naar je auto kijken.

FAQ

Verkopen gemodificeerde auto’s duur?

Gemodificeerde auto’s worden niet duur verkocht, ze verliezen zelfs hun waarde. Niet iedereen is een fan van gemodificeerde auto’s, en mensen kopen auto’s alleen voor de rijervaring. De meeste mensen houden niet eens van de mods op de auto’s.
Echter, als je de auto te verkopen aan een gelijksoortige auto liefhebber of aan een persoon die een passie voor gemodificeerde auto’s, dan zou je misschien een mooie prijs te krijgen. Sommige mensen houden zeker van de extra boost van de auto. Sommige autoliefhebbers willen deze gemodificeerde auto’s kopen, maar ze hebben geen tijd voor modificatie, dus probeer zulke mensen te vinden.

Waarom modificeren mensen hun auto?

Het eenvoudigste antwoord op deze vraag is dat mensen hun auto’s graag modificeren naar hun smaak en nog hogere snelheden willen ervaren. Voor sommige mensen is dit zelfs verslavend en zij brengen hun dagen door met het wachten op bepaalde onderdelen. De meeste mods zijn echter niet noodzakelijk, maar toch ziet het er goed uit.

  Welke BMW heeft een V12 motor?

Wat zijn de beste mods voor een auto?

Veel dingen dragen bij aan de snelheid of het uiterlijk van de auto. Sommige mensen willen het luide geluid van de uitlaat voelen, en sommigen willen hun auto in verschillende lakken zien. Echter, dit zijn enkele van de beste mods voor uw auto:

 • NOS systeem
 • Ophanging
 • Supercharger
 • Wielen en banden
 • Koude lucht inlaat
 • Dubbele uitlaat

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts