De goedkoopste manier om een Mercedes sleutel te vervangen

Mercedes is een van de meest luxueuze automerken op de markt. Zoals verwacht is het repareren of vervangen van een Mercedes onderdeel niet goedkoop. Als u echter geld wilt besparen bij het vervangen van uw Mercedes-Benz sleutel, zijn er verschillende opties.

De goedkoopste manier om een Mercedes sleutel te vervangen is via Amazon’s “Garage.” Dit wordt op de voet gevolgd door het inhuren van een slotenmaker om de sleutel te vervangen, en vervolgens het coderen van uw eigen sleutel. De duurste manier om een Mercedes-Benz sleutel te vervangen is via een Mercedes dealer.

Voordat u besluit om uw Mercedes sleutel te vervangen door een van de bovenstaande methoden, is het belangrijk om hun voor-en nadelen te kennen. Mercedes maakt zeer prestigieuze auto’s met geavanceerde technologie, dus u moet voorzichtig zijn om het niet te verknoeien en uiteindelijk nog meer te betalen in de naam van besparing.

Hier zijn de meest betaalbare manieren om uw Mercedes-Benz sleutel te vervangen:

Amazon’s “Mijn Garage”

Amazon is het grootste eCommerce bedrijf ter wereld. Afgezien van het feit dat het bedrijf groot is, heeft het een assortiment dat bijna elk type product omvat. Ze hebben zelfs een sectie die specifiek auto-accessoires en auto-gerelateerde dingen verkoopt, aangeduid als “My Garage.”

De “My Garage” sectie op Amazon biedt een verscheidenheid aan auto-onderdelen en accessoires, waaronder autosleutels. Als je geen geld hebt om te betalen voor een vervangende sleutel bij de Mercedes-Benz dealer, is dit de beste plek om een vervangende sleutel te kopen.

Om de Mercedes sleutel te krijgen die u wilt, zoekt u gewoon in “Mijn Garage” om een blanco sleutel te vinden die bij uw specifieke Mercedes model past. Merk op dat blanco sleutels normaal gesproken ongesneden en ongeprogrammeerde sleutels zijn.

  Zijn Mercedes hybrides goed?

Volg deze stappen om de juiste sleutel voor uw auto te vinden:
o Begin met het aanmaken van een Amazon account als u die nog niet heeft.
o Log in op de account en zoek de hoofdpagina voor Amazon Garage.
o Zoek het drop-down menu.
o Identificeer uw Mercedes model, merk, en jaar.
o In het zoekvak ziet u verschillende producten die voor uw voertuig zijn ontworpen.
o U bekijkt alle vermelde producten, of u gebruikt de functie “Verfijnen” om specifieke sleutelgerelateerde resultaten te tonen.
o Kies de sleutel die bij uw Mercedes-model past.
o Naast de sleutel moet u misschien ook de afstandsbediening voor vergrendelen/ontgrendelen kopen.
Mercedes gebruikt geavanceerde technologie in haar sleutels voor veiligheidsdoeleinden. Alle nieuwere Mercedes-Benz auto’s hebben smart keys, die de sleutel en afstandsbediening in één zijn. In de meeste gevallen bevatten deze sleutels een metalen reservesleutel die in de slimme sleutel is verborgen. Zorg er dus voor dat de Amazon sleutel al deze functies heeft.
Hoewel de “My Garage” methode de goedkoopste manier is om een Mercedes sleutel te vervangen, heeft het ook een aantal nadelen. Het zal waarschijnlijk enkele dagen duren voordat de sleutel wordt verzonden, dus dit zal niet werken als u de sleutel onmiddellijk wilt hebben.
Het snijden en coderen kan ook een uitdaging zijn. Nadat u de sleutel hebt ontvangen, moet u naar een slotenmaker of Mercedes-Benz dealer om de sleutel te laten snijden en coderen.

Lokale slotenmaker

Als u haast hebt, maar toch een betaalbare methode wilt om uw autosleutel te vervangen, is het bezoeken of bellen van een lokale slotenmaker waarschijnlijk de beste keuze, vooral als u een lokale slotenmaker vindt die is gespecialiseerd in Mercedes-Benz-voertuigen.
Niet alleen is een lokale slotenmaker goedkoper dan een bezoek aan een autodealer, maar ze zijn ook zeer efficiënt en snel. U kunt dus al na een paar minuten weer rijden. Mobiele slotenmakers hebben sleutels bij de hand, en ze kunnen de sleutel op elke locatie snijden en coderen.

  Wat betekent AMG bij Mercedes?

Uw eigen sleutel coderen

Een andere methode die u kunt gebruiken om uw verloren Mercedes sleutel te vervangen is om deze zelf te coderen. Het coderen van uw sleutel is echter niet eenvoudig, omdat u moet weten hoe het technische programma functioneert.
Voordat u verder gaat met deze methode, moet u begrijpen dat Mercedes-Benz sleutels zijn vrij uitdagend om te coderen in vergelijking met andere autosleutels.
Houd de volgende dingen in gedachten:
o De sleutels die worden gebruikt om de originele sleutels te vervangen zijn “reservesleutels.” Dit betekent dat de Mercedes auto u alleen in staat stelt om een reservesleutel te maken en te programmeren.
o U kunt alleen de oudere “Flip” Mercedes autosleutels zelf coderen, maar niet de nieuwste Mercedes “Smart Keys.” Als uw auto een smart key heeft, zult u naar een Mercedes dealer of slotenmaker moeten gaan.
o Het is niet mogelijk om een moedersleutel te programmeren. Als u de hoofdsleutel verliest, zult u naar de dealer moeten gaan.
Als het met bovenstaande methodes niet lukt om een reservesleutel voor uw Mercedes te maken, bent u genoodzaakt om een Mercedes dealer te bezoeken. Mercedes dealers zijn duur maar wel het meest betrouwbaar.

FAQ

Hoeveel kost een Mercedes reservesleutel?

De kosten voor het vervangen van uw Mercedes sleutel varieert afhankelijk van waar u de sleutel vervangt. Amazon “Garage” is de goedkoopste methode, daar betaalt u minder dan $200 om uw sleutel te laten vervangen. Een slotenmaker rekent u ergens tussen de $200 en $300, terwijl een Mercedes-dealer u minstens $400 aanrekent.

  Welke Mercedes modellen zijn hybride?

Waarom is de Mercedes-dealer zo duur voor het vervangen van autosleutels?

Mercedes dealers zijn duur vanwege de technologie die ze gebruiken en de kosten die ze moeten maken om een nieuwe sleutel te programmeren. Ze moeten uw nieuwe Mercedes-sleutelcode met behulp van uw VIN-nummer uit Duitsland genereren. Dat brengt voor de dealer kosten met zich mee.

Kan ik mijn verloren Mercedes sleutel opsporen?

Nee, dat is niet mogelijk. Een Mercedes-dealer kan hem echter wel traceren. Hij hoeft alleen maar de sleutel uit te schakelen en een nieuwe elektronische afstandsbediening te bestellen, die de oude voorgoed vernietigt. Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk om zowel de mechanische sloten als de elektronische sleutel te vervangen.

Een paar opties

De goedkoopste manier om een Mercedes-Benz sleutel te vervangen is door er een te kopen bij Amazon’s “Garage”. Als u niet zeker bent van deze methode, kunt u uw Benz-sleutel ook vervangen door uw lokale slotenmaker of zelfs de sleutel zelf coderen.
Vergeet niet dat de Mercedes-sleutels anders zijn dan normale autosleutels, omdat ze zijn voorzien van een verbeterd beveiligingssysteem voor de veiligheid van uw auto. Het coderen van de sleutel kan dus een hele uitdaging zijn. Als de goedkopere vervangingsopties niet werken voor u, zult u uiteindelijk naar een dealer moeten gaan.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts