Auto’s vergelijkbaar met BMW X7

De BMW X7 is de grootste SUV van BMW. Dit model heeft een derde rij en drie uitrustingsniveaus: xDrive40i, M60i en Alpina XB7. Maar welke auto’s zijn vergelijkbaar met de BMW X7?

Auto’s die vergelijkbaar zijn met de BMW X7 zijn de Mercedes-Benz GLS-Klasse, Jeep Grand Wagoneer, Land Rover Range Rover, Lincoln Navigator, Cadillac Escalade en GMC Yukon. De meeste van deze auto’s hebben een derde rij en krachtige motoren zoals de BMW X7. Ze zijn ook luxueus met een forse prijs.

Welke auto’s zijn vergelijkbaar met de BMW X7?

1. Mercedes-Benz GLS-Klasse

De Mercedes-Benz GLS-Klasse zet de standaard voor full-size luxe SUV’s. Hij beschikt over alle luxe en geavanceerde voorzieningen die iemand zich in een luxueuze SUV kan wensen. Bovendien heeft hij een mooi exterieur en een luxueus en comfortabel interieur met de nieuwste technologie.

Deze high-end SUV biedt twee uitrustingsniveaus: de GLS 450 4Matic met een 3,0-liter lijnmotor en de GLS 580 4Matic met een 4,0-liter twin-turbo V8-motor. Het basismodel kost ongeveer 80.250 dollar, wat iets duurder is dan het basismodel van de BMW X7 van 78.845 dollar.

Enkele kenmerken die de BMW X7 en de GLS-Klasse delen zijn een luxueus interieur, zitplaatsen op de derde rij, een verfijnd rijgedrag en uitstekende veiligheidsvoorzieningen.

2. Land Rover Range Rover

Als u van de BMW X7 houdt, maar een auto wilt die meer weelde, stijl, elegantie en terreinvaardigheid biedt, dan is de Land Rover Range Rover de betere keuze. Met een vanafprijs van ongeveer 105.975 dollar is deze auto een ware definitie van luxe. De auto is stijlvol, verfijnd en krachtig.

Hij heeft een van de beste cabines in zijn klasse. Alleen de Mercedes-Benz GLS-Klasse komt dicht in de buurt. Bovendien heeft hij verschillende aandrijfopties, waaronder een hybride systeem dat ruim voldoende vermogen biedt. Net als de BMW X7 biedt deze auto een derde rij, is hij luxueus, ruim en zeer geavanceerd.

  Meest voorkomende problemen met de BMW X2

3. Cadillac Escalade

Hoewel Amerikaanse automerken niet algemeen als de meest luxueuze worden beschouwd, doet Cadillac zijn best om te concurreren met Duitse en andere Europese luxemerken. De Cadillac Escalade kan gunstig concurreren met de BMW X7 omdat hij groot, luxueus, veilig en ruim is.

De basisprijs voor de Cadillac Escalade bedraagt $ 81.590, wat iets hoger is dan de BMW X7. Toch presteert de X7 beter en is hij verfijnder en luxueuzer dan de Cadillac Escalade. Hoe dan ook, de Cadillac Escalade is nog steeds een mooie auto met meer ruimte en trekvermogen.

4. Jeep Grand Wagoneer

De Jeep Grand Wagoneer is misschien niet zo luxueus of krachtig als de BMW X7 of Mercedes-Benz GLS-Klasse, maar hij heeft wel verschillende kenmerken ten opzichte van de BMW X7. Deze full-size SUV is ruim met een derde rij, heeft veel technologie en is luxueus. Verrassend genoeg is hij veel goedkoper dan de BMW X7, want hij kost ongeveer 61.000 dollar.
In tegenstelling tot de BMW X7 is hij zeer geschikt voor terreinrijden en heeft hij een groter trekvermogen van 10.000 pond. Bovendien is hij goedkoper in onderhoud dan de eerste.

5. Lincoln Navigator

Een andere krachtige en luxueuze full-size Amerikaanse SUV die vergelijkbaar is met de BMW X7 is de Lincoln Navigator. Met een vanafprijs van 78.965 dollar biedt deze auto meer dan alleen grootte en een uitstekend trekvermogen van 8.700 pond. De SUV is goed gebouwd met een twin-turbo V-6 motor. Hij wordt ook geleverd met een enorme cabine en grote opslagruimte.

  BMW X6 VS Ford Explorer - wat is beter?

Enkele kenmerken die de BMW X7 en de Lincoln Navigator vergelijkbaar maken, zijn een ruime cabine, een uitstekend exterieurdesign, uitstekende prestaties en luxueuze voorzieningen.

6. GMC Yukon

De GMC Yukon is niet zo luxueus of krachtig als de BMW X7. Hij is echter wel ruim en heeft een derde rij. Dus, als u op zoek bent naar een luxueuze en grotere SUV met vergelijkbare kenmerken als de BMW X7, dan is de GMC Yukon een goede optie.

Deze auto loopt op een 5,3-liter of 6,2-liter V-8 motor. Wat meer is, het heeft vijf trimmen om uit te kiezen, waardoor gebruikers een brede pool van keuzes. De basisuitvoering, de SLE, kost 57.795 dollar, wat echt betaalbaar is in vergelijking met andere auto’s op deze lijst.

FAQ

### Is de BMW X7 het kopen waard?
Dat hangt af van wat u zoekt. De BMW X7 is een mooie full-size luxe SUV voor een groot gezin. Hij is ruim, praktisch, geavanceerd en met goed afgeronde prestaties. Aan de andere kant is hij erg duur in onderhoud en verbruikt hij veel brandstof. Dus, als u op een budget zit, is dit niet de auto voor u.

Na hoeveel kilometer krijgt de BMW X7 problemen?

Dat hangt af van hoe goed u uw auto onderhoudt. Niettemin zal de X7, zoals de meeste BMW’s, al vanaf 40.000 mijl kleine problemen ontwikkelen. De bougies en bobines zijn de eerste onderdelen die het begeven bij de BMW. Met de juiste verzorging en onderhoud kunnen dergelijke problemen echter bij voorbaat worden voorkomen.

  Veel voorkomende BMW beeldschermproblemen

Wat zijn de belangrijkste problemen met de BMW X7?

Aangezien de BMW X7 zeer geavanceerd is met veel high-end technologische voorzieningen, kunnen er gemakkelijk dingen slecht gaan. Daarom is het de moeite waard om enkele veel voorkomende problemen te kennen. Veel voorkomende problemen met de BMW X7 zijn een lekke olievulpakking, een defecte hydraulische eenheid van het remsysteem, brandstofpompstoring, defecte elektrische ramen en corrosie van de legering.

Hoeveel kost het om de BMW X7 te onderhouden?

Jaarlijks kan het onderhoud van de BMW X7 tussen 1.200 en 2.100 dollar kosten. En na 10 jaar bezit moet u minstens 18.000 dollar uitgeven om deze auto te repareren en te onderhouden. Dit is ver boven de gemiddelde kosten van het onderhoud van een full-size luxe SUV, die ongeveer $ 15.500 in 10 jaar gesponnen.

Conclusie

Als u in de markt bent voor een luxe familie-SUV, is de BMW X7 een goede auto om te hebben. Niettemin, als u het niet indrukwekkend vindt, kunt u kiezen uit y andere auto’s die we hierboven hebben uitgelicht. Alle bovenstaande auto’s zijn ruim, krachtig, luxueus en zeer praktisch. Ze hebben ook een uitstekend trekvermogen, waardoor het buitenbeesten zijn.

Al met al behoort de BMW X7 tot de beste full-size luxe SUV met zeer geavanceerde functies, een comfortabel interieur en geavanceerde technologie. Toch is de Mercedes-Benz GLS nog steeds luxueuzer en verfijnder, terwijl de Land Rover Range Rover beter presteert in het terrein.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts